21éves vagyok, barátnőm 16. Szülők nem engedik a találkozást,10hónapja tart. Mit lehet tenni?
Szép a szerelem, de ez egy kicsit beteges.
Megszállott vagy.
Hagy ezt a lányt egy picit! Nem jó úton haladtok.
Bőg, teljesen ki van bukva. Lehet, hogy még jól tanul, de egy idő után biztos, hogy a jegyein is látszani fog a lelkiállapota.
Az anyja és közte is egyre inkább mérgesedik a viszony, ez senkinek sem jó. Neked sem.
A lehető legrosszabb ötlet, hogy "elszakítsd őket egymástól".
Lehet, hogy keményen hangzik, de fiúk jönnek-mennek, a család viszont megmarad. Lehet, hogy tényleg te vagy a nagy ő, de ezt azért elég meredek kijelenteni, hisz csak 16.
Szerintem is nagyon beteges az egész.
Szinte nem is ismered, alig találkoztok, de betegesen odavagy érte, ragaszkodsz hozzá, és csak ráakaszkodsz, tönkreteszed.
Én is úgy érzem a leírásodból, hogy a leány korántsem ennyire beteges, ugyanis ha ugyanennyire "szeretne" (sajnos a leírásod a szerelemtől elég távol áll, ez inkább megszállottság, mánia), akkor kiállna érted, értetek, de nem teszi.
Hasonló helyzetben voltam. Nálunk nem volt korkülönbség, a szüleim más okból tiltottak a barátomtól.
Mi titokban találkoztunk. Általában azt mondtam otthon, hogy a barátnőimmel találkozom. A szüleim nem bíztak bennem, megromlott a kapcsolatunk. Egyre inkább eltávolodtam tőlük.
A barátommal sokáig küzdöttünk a kapcsolatért, mert mindketten biztosak voltunk benne, hogy megtaláltuk az igazit. De egy idő után nem működött így. Úgy éreztem, választanom kell a családom és a szerelmem között. A barátom megutálta a szüleimet, egyre többet veszekedtünk. Végül én mondtam ki, hogy így nincs értelme a kapcsolatunknak, és szakítottunk.
A mi történetünk rosszul végződött, de azóta mindketten újra szerelmesek lettünk, pedig akkor nem hittük volna.
Szerintem az egyetlen, amiben bízhatsz, az, hogy a barátnőd megpróbál beszélni az anyukájával. Talán már az is segítene, ha rávenné, hogy olvassa el a leveledet.
Esetleg keressetek a barátnődnek diákmunkát nyárra, akkor tudnátok valamennyit találkozni.
Sok erőt és kitartást kívánok, akárhogy is alakul.
Nekem is az az érzésem, hogy a kapcsolatotokat a tiltás teszi igazán izgalmassá. Most képzeld el, hogy evvel a lánnyal, akkor és addig vagy együtt amikor csak akarod. Szerinted mennyi ideig lennél ilyen mértékben szerelemittas? Ezáltal tudod csak ilyen mértékben idealizálni, hogy 10 hónapja csak ilyen nyúlfarknyikat találkoztok és még a testiség is tabu. (Hisz belegondolsz hány kapcsolat bukik az összeköltözésen, vagy csak a szexuális igények különbözőségén. Nektek meg jóformán lehetőségetek sincs igazán megismerni egymást.)
Azért nem érdekel más lány a bulikból, mert azt gondolod, hogy rád a tökéletes vár, akit az anyja nem enged, pedig mindketten hogy sóvárogok. Egyszerűen nincs lehetőséged csalódni, illetve reális képet kapni a másikról.
Én nem mondom, hogy add fel a szerelmedet, te döntésed, hogy meddig vársz és próbálhatod puhítani a szülőket. (Az tényleg egy jó tipp, hogy találkozz nála, az anyuka szeme előtt.) Viszont azt jó, ha tudod, hogy egy kicsit elrugaszkodsz a valóságtól evvel a vonzalommal.
Más rokont nem lehet megkérni, hogy beszéljen anyukával?
Nagynénit, vagy idősebb testvért, anyuka barátnőjét?
At mondjuk tényleg finoman szólva is túlzó, ahogy anyuka viselkedik a lánnyal.
Barátnő??
Egy olyan csaj akivel még sosem találkoztál, max fészbúkon vagy telefonon keresztül kommunikáltatok egymámmsal??
ASD:DSA:SDA:ADSASD:DSA:SDA:ADSASD:DSA:SDA:ADSASD:DSA:SDA:ADSASD:DSA:SDA:ADS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!