Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hetente 1 találkozást tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetente 1 találkozást tud csak rám szánni a barátom. Nem vagyok neki elég fontos?

Figyelt kérdés
Hétköznap dolgozik, edzésekre jár, haverjaival autót tuningol.... Szombatonként meccsei vannak + szombat este haverjaival van (sörözés, buli stb). Így legtöbbször vagy vasárnap vagyunk együtt délutánonként, vagy mikor nem az autókat bütykölik. Szóval vagy a haverokat mondja le, vagy engem. Nem jutottunk még el a szexig, csak beszélgetünk, csókolózunk stb. De csak heti 1 alkalom van. Ha fontos lennék neki több időt szánna rám?
2013. ápr. 7. 17:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
55%

kérdédesben benne a válasz

nem vagy,mert minden szarság fontosabb

tuningolja az anyját azt üzenem neki,és becsüljön meg jobban téged

2013. ápr. 7. 17:47
 2/27 anonim ***** válasza:
44%

Én megértem a srácot.Ezek a dolgok neki fontosak.

De neked viszont lehetne több eszed.Inkább vele beszélnéd meg a dolgot.Helyette ide jössz.

Tudom le leszek szavazva.De most az egyszer más véleményt is el kell fogadnod

2013. ápr. 7. 17:49
 3/27 anonim ***** válasza:
szerintem haladjatok fokozatosan, hagyd meg a szabadságát. Majd fog ő még futni utánad...
2013. ápr. 7. 17:50
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem Rajtad múlik, az ő élete, személyisége ilyen, hogy ennyi "adag" kell neki a párkapcsolatból. Ha Veled lenne baja, akkor másik lányt keresne.

Mióta találkozgattok? Előtte is kommunikáltatok már?

Beszéltetek a fiúval róla, hogy mit jelent neki a testiség és a párkapcsolat?

5/27 anonim ***** válasza:
De, biztos fontos vagy csak van még vagy 10 olyan dolog ami fontosabb neki...
 6/27 A kérdező kommentje:
De mikor találkozunk megölelget és azt mondja hogy már nagyon hiányoztam neki, de van hogy csak ír egy üzenetet hogy "hiányzol, hogy vagy?" stb. Én szeretem őt, de alig tud rám időt szakítani. Volt már hogy kicsit besértődtem hogy 9 napig nem találkoztunk, akkor összeszedte magát és másnap találkoztunk. Csak rossz így....Én 2-3 naponta szeretnék vele lenni.
2013. ápr. 7. 17:51
 7/27 anonim ***** válasza:
57%
Honnan tudod hétköznap, vagy szombaton "mit" tuningolgat még... Te vagy a vasárnapi csaja, ennyi...
2013. ápr. 7. 17:54
 8/27 A kérdező kommentje:

Én őt 3 éve ismerem, tehát tudom hogy milyen az életbeosztása. Az első randijainkat is úgy sakkozta ki hogy valamit lemondott miattam, vagy csak munka után találkoztunk pár órára. Meg mindig mondogatta hogy "megpróbálom úgy beosztani az időmet hogy találkozhassunk" és akkor sikerült heti 1 alkalmat összehozni.

Tehát én tudtam hogy ez ilyen lesz, már előre mondogatta. Azt is mondta hogy nem sok lány bírja ezt...

Nem tudom, ha szexelnénk lehet gyakrabban akarna találkozni :D

2013. ápr. 7. 17:57
 9/27 anonim ***** válasza:
Mikor kezdtetek randizni?
2013. ápr. 7. 18:03
 10/27 anonim ***** válasza:

Lehet.

Nem értem, hogy az emberek (főleg nőkre jellemző) miért nem tudják feldolgozni, hogy a másiknak van egy élete, hobbija stb. Ebbe bele kell kicsit igazodni. Ha munka után ér rá, akkor találkozzatok munka után.

2013. ápr. 7. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!