Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos egy kapcsolatban az, hogy a pasi idősebb legyen?
Egyáltalán nem fontos.
Én jártam idősebb csajjal.Nem zavarta.Azt nektek kell eldönteni.
Hát, én most 18 éves vagyok, de pl. az osztályomban rákérdeztem azokra, akik mindig idősebb korban nézelődtek.
Mindig azt mondták, az a motivácíó, hogy ők érettek és nem gyerekek mint mi. Ennek talán az az oka, hogy a nők 1-2 évvel korábban érnek általánosságban. Így egy 18 éves nő egy 20-21 éves pasiban találja meg a hozzá illő partnert.
Azért fontos, mert egy 18 éves srác még gyerek, egy 18 éves lány már kész nő.
Persze vannak kivételek. Nekem az első komolyabb kapcsolatom 23 évesen volt egy 21 éves sráccal. Nem volt gond a kor egyáltalán. De ő elég érett gondolkodású srác volt.
Általában tényleg hamarabb érnek a lányok, de 17-20 év körül a srácok beérik őket. Ráadásul egyénileg nagy mértékben eltér az érettség, úgyhogy nem lehet általános szabályt alkotni. Én pl jóval idősebb lánnyal járok.
Az utolsó válaszolónak:
A 18 éves lánynak nagyobb az önbizalma, mint a 18 éves fiúnak, de épp annyira kislány még, mint a srác. Csak gyakran van esetleg már egyetemista pasijuk és némi sminkkel nőiesebben néznek ki, míg a fiúk ugye ebben nem tudnak nagyon változtatni magukon, hiszen a "férfias megjelenés" rendszerint kötődik a zömökebb testalkathoz, szőrzethez, inghez-zakóhoz, és ezek ugye 18 évesen nem jellemzőek a srácokra.
De ez csak látszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!