Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert fontos ennyire a magassag?
Komolyan kezd elegem lenni....Miert csak a pici lanyok a jok a pasiknak? Megjelenik egy 150-160 cm kozotti csaj es a sracok teljesen meghulyulnek (hozzateszem 20-35 ev kozotti tarsasagrol van szo). Emelgetik, dobaljak oket, mint valami jatekbabat. Meg 'jajj de cuki', 'olyan edes' jelzokkel illetik a csajokat. Komolyan ez normalis 30 eves ferfiaktol???? Nem tehetek arrol, hogy magas vagyok (172 cm) es nagyon bant amikor mar a nem tudom hanyadik alkalommal ez zajlik le tarsasagban, buliban. Es az egyik srac azert nem jon ossze baratnommel (akit a fiu rohadtul bir, es jo fejnek tart, na meg szepnek), mert 170 cm. Es neki csak pici baratno kell (hozzateszem a pasi 188 koruli). Es sajnalom baratnomet is, mert tok osszeillenenek.
Bar nekem nem tetszik jelenleg senki, lelkileg megis total kesz vagyok, hogy velem soha nem bannak majd igy a pasik, mert nem tudok osszemenni. Nagyon feltekeny vagyok, rosszul esik ez az egesz es ez olyan dolog amin nem tudok valtoztatni. Valami tanacs, hogyan tudnam kezelni ezt a helyzetet?
190cm vagyok, és nem favorizálom a nagyon apró, alacsony csajokat!
26F
Kérdező: Én speciel örülök neki, ha nem törik ki a nyakam, amikor megcsókolok egy nőt. Szal a "pici, cuki" csaj nem igazán az esetem (ha CSAK és kizárólag a magasság
dominálna a választásnál). Én 180 körül vagyok (inkább fe-
lette), de az sem zavar, ha a jelölt 180 magas :)
Én 182 magas lány vagyok, bár van párom, aki kb. olyan magas mint én, mégis nehéz megszokni, hogy egy társaságban azon csodálkoznak, hogy milyen magas vagyok...
Ha nem is azzal a céllal megyek egy közösségbe, hogy ismerkedjek, akkor meg mit számít, én ezt nem értem...
Na mindegy, lassan megszokom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!