Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire fontos a magasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos a magasság?

Figyelt kérdés

Nem szokásom ezeken kiakadni , viszont ma eléggé betelt a pohár. 170 cm vagyok és ami azt illeti a csajok többségével éppen egy magas vagyok. Ez nem lenne baj , csak előszeretettel húznak magassarkút ugyebár.

Délután randiztam egy csajjal smároltunk is amikor a randi végén annyit mondott : nagyon jó pasi vagy , de az a baj hogy kisebb vagy mint én szóval inkább hagyjuk. Nos jól lebasztam. ( volt olyan is aki szex után közölte ezt, ekkor még azt gondoltam hogy csak a csaj dilis, de amikor már 7x történik meg más csajokkal... )

Nem ez a fontos igazából hanem az hogy mi a ...-ért fontos ennyire hogy mekkora vagyok? elég idegesítő.

2012. nov. 12. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Tudatalatt egyszerűen inkább kisfiúnak nézünk egy alacsonyabb férfit...mint frfinak....bocsi

De amúgy furcsa mivel ez tudatalatti nem szokás ezért kikosarazni egy fiút...

2012. nov. 12. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Korod? Tenyleg jo pasi vagy?
2012. nov. 12. 23:34
 3/9 A kérdező kommentje:
18 vagyok, aha
2012. nov. 12. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna ha csak pár cm-vel kisebb, bár én sem vagyok torony magas a 160 cm-rel. Nekem meg még nem volt egy magasságú barátom. 2 m alattival még nem volt dolgom sosem. És nem azért mert én nekem olyan magas kellett mert a "kicsi" nem jó... Sosem a magasság alapján választok párt.

Hidd el aki igazán szeret téged, nem fogja érdekelni az a pár cm. Amúgy meg most nem azért, de 170 cm az nem is olyan alacsony.

2012. nov. 12. 23:46
 5/9 anonim ***** válasza:

én sem járnék nálam alacsonyabb pasival. én is 170 centi vagyok, és bár nem húzok magassarkút, de azért jobbszeretem, hogyha pasi magasabb minimum pár centivel.

hogy miért? mert borzasztó kényelmetlenül érezném magam, ha a pasi bújna hozzám, nem én őhozzá. számomra ne tud férfias lenni egy nálam alacsonyabb férfi, mert akaratlanul is azt a benyomást kelti, hogy én vagyok az "erősebb". nehéz ezt megmagyarázni, próbálkozz alacsonyabb lányoknál.

2012. nov. 12. 23:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Ja mondták már sokan hogy az nem olyan alacsony, valszeg az a gond hogy a környezetemben ( összes haverom 185 centitől indul ) mindenki magas és elég érdekesen nézek ki mellettük. Ha a közelben vannak csajozni se tudok, viszont megszoktak lepődni amikor beállítok egy házibulija jó csajokkal :D

Vagy csak én képzelem be magamnak hogy ennyire fontos lenne?

2012. nov. 13. 00:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Na az a probléma hogy a te véleményeden van a csajok 80 %-a :) ( eddigi tapasztalat , nem általánosítok , voltam együtt már 1 évig egy csajjal ő egy magas volt velem, de az egy másik story )
2012. nov. 13. 00:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, de most már eleget sajnálkoztam a magasságomon szóval inkább hagyom a dolgot , ami volta az volt, lesz jobb :D
2012. nov. 13. 00:06
 9/9 anonim válasza:

Egymillió okot lehet mondani, hogy miért nem szeretik a lányok az alacsony fiúkat.

Az egyik ok a magassarkú, de tényleg. Számodra szerintem egy 160 centis barátnő a megoldás :) Sok alacsony/szép lány van, én többet ismerek mint magasat, bár én is 173 centi vagyok! (Nem mintha nem lenne köztudott, hogy a magas lányok gyakran csinosabbak is! :) )

2013. aug. 19. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!