Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire fontos a magasság?
én azt mondom,ezekhez a kérdésekhez fel kell nőni.hiszen egy komoly érett lány ilyesmivel nem foglalkozik.kizárt dolog eldönteni,hogy na én akkor most 180 cm pasival nem jövök össze.csajok???(13-16)azt hiszitek ez minden??a magasság?szemszín?meg mittudomén mivel jöttök?azt hiszitek Ti döntitek el kibe lesztek szerelmesek?Ezzel nem érdemes foglalkozni...mit számít a magasság?ha van egy fiú akibe megfog valami le se szarod majd a magasságát..akár törpe is lehet ha bele szerelmesedsz:)
20/L
Én 179 cm vagyok, 180 alatti fiúknak tényleg semmi esélye. Volt már alacsonyabb barátom, szörnyen zavart a különbség.
23 N
nekem nem igazán számít...de max 2-3 centivel lehet alacsonyabb mint én(én se vok túl magas 165cm:D)
pl van egy srác aki nagyon bejön ,elég alacsony kb olyan magas mint én(am a srác 18 éves úgyhogy nem valószínű h túl sokat fog még nőni) ,vagy 1-2 centivel lehet h kisebb,de nem nagyon érdekelne,csak az a baj h már van barátnője...szal nem mindenkinek számít annyira a magasság..:)
15/L
Soha ne mondd hogy soha, de...
Annyiből nem számít, hogy eszem ágában sincs megszabni, épp hány centivel legyen magasabb, viszont tény, hogy elvárom hogy magasabb legyen. Most lehetne mondani, hogy nem számít, de aki nálam 15 centivel alacsonyabb (174 vagyok) arra nem tudok úgy gondolni, mint egy erős nagybetűs Férfire. Ami NEM azt jelenti, hogy nem az, csak nem nekem. Szóval nem a potenciális jövendőbelit látom benne, és nem is keresem... Ettől még ki tudja, persze. És mondjuk így lennék azt hiszem egy teszemazt 2méter felettivel is.
Összegezve: legyen magasabb valamennyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!