Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire fontos a magasság?
20:18
A 166 centiddel egy 190 centis mellett nem avgy "hónaljcirkáló"?:) Mert így belegondolva, épp de.:)
170 centi vagyok, barátom majdnem 2 méteres
vicces mert tényleg sokkal magasabb de teljesen megvagyunk :)
alacsonyabb pasival szerintem én sem járnék sajnos :S
ráadásul ha mennénk valahová és felvennék magassarkút akkor még dúrvább lenne, szóval szerintem számít azért.
Én 182 cm magas vagyok, és volt már fél fejjel alacsonyabb barátom, akinél nagyon nem számított, hogy milyen alacsony. A férfi nem feltétlenül attól férfi, hogy magasabb. Engem a humorával és az agyával fogott meg. Fel tudtam rá nézni, holott ezt fizikailag csak egy sámlival lehetett volna megoldani... :D Igaz, addig nem tudtam volna elképzelni hogy lehet nekem is ennyivel alacsonyabb párom...
27/L
én 172 cm körül vagyok. ha felveszek magassarkút akkor leszek vagy 180.
szerintem legyen egy 10 centi különbség.
Nekem nem számított soha. Az én 157 centimet nem nehéz felül múlni, viszont soha nem jártam olyan magas sráccal, aki mellett hónaljcirkáló lettem volna :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!