Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente 1 találkozást tud csak rám szánni a barátom. Nem vagyok neki elég fontos?
Hát igen, a női (öröklött és kollektív tudattalanból lévő) automatizmusok.:)
Nem sértődni kell, hanem kérni, azt érti.:)
Mindenképpen hangsúlyozni kell, hogy TE nagyon szeretnél valamit, és kéred, hogy tegye meg.
Legtöbbször ez az üzenet sikkad el a női kommunikációs módszerek erdejében.:)
Nem tudom...Most úgy elbizonytalanodtam hogy tényleg akar-e engem, vagy csak játszadozik velem :(
Kapom innen-onnan az elbizonytalanításokat, és eléggé elmegy a kedvem mindentől. Van hogy 2-3 napig nem is keres engem még facen sem :(
Én még nem hívtam fel őt soha :$ Ő is csak egyszer.
Sms-ezni szoktunk néha, meg chatelni facen.
Egyszer mikor randiztunk, megbeszéltük kedden, hogy péntek este 7kor találkozunk. És csütörtök este 7kor írt hogy "Holnap ilyenkor már együtt leszünk, már csak 1 nap. Nagyon várom már hogy láthassalak, hiányzol". De ez a hiányzol szöveget mindig írja, minden egyes üzenetében. Mikor találkozunk legutóbb, akkor is várt az állomáson engem, puszi stb. majd megölelt és azt mondta "Nagyon hiányoztál már" akkor ugye 9 napja nem találkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!