Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hetente 1 találkozást tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetente 1 találkozást tud csak rám szánni a barátom. Nem vagyok neki elég fontos?

Figyelt kérdés
Hétköznap dolgozik, edzésekre jár, haverjaival autót tuningol.... Szombatonként meccsei vannak + szombat este haverjaival van (sörözés, buli stb). Így legtöbbször vagy vasárnap vagyunk együtt délutánonként, vagy mikor nem az autókat bütykölik. Szóval vagy a haverokat mondja le, vagy engem. Nem jutottunk még el a szexig, csak beszélgetünk, csókolózunk stb. De csak heti 1 alkalom van. Ha fontos lennék neki több időt szánna rám?
2013. ápr. 7. 17:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Hát igen, a női (öröklött és kollektív tudattalanból lévő) automatizmusok.:)

Nem sértődni kell, hanem kérni, azt érti.:)

Mindenképpen hangsúlyozni kell, hogy TE nagyon szeretnél valamit, és kéred, hogy tegye meg.

Legtöbbször ez az üzenet sikkad el a női kommunikációs módszerek erdejében.:)

2013. ápr. 7. 20:44
 22/27 A kérdező kommentje:

Nem tudom...Most úgy elbizonytalanodtam hogy tényleg akar-e engem, vagy csak játszadozik velem :(

Kapom innen-onnan az elbizonytalanításokat, és eléggé elmegy a kedvem mindentől. Van hogy 2-3 napig nem is keres engem még facen sem :(

2013. ápr. 7. 20:51
 23/27 anonim ***** válasza:
És ha felhívod, örül?
2013. ápr. 7. 21:04
 24/27 A kérdező kommentje:

Én még nem hívtam fel őt soha :$ Ő is csak egyszer.

Sms-ezni szoktunk néha, meg chatelni facen.

Egyszer mikor randiztunk, megbeszéltük kedden, hogy péntek este 7kor találkozunk. És csütörtök este 7kor írt hogy "Holnap ilyenkor már együtt leszünk, már csak 1 nap. Nagyon várom már hogy láthassalak, hiányzol". De ez a hiányzol szöveget mindig írja, minden egyes üzenetében. Mikor találkozunk legutóbb, akkor is várt az állomáson engem, puszi stb. majd megölelt és azt mondta "Nagyon hiányoztál már" akkor ugye 9 napja nem találkoztunk.

2013. ápr. 7. 21:17
 25/27 anonim ***** válasza:
Csak chaten kommunikáltok? Vagy hogy tartjátok a kapcsolatot, ha szólni akartok egymáshoz?
2013. ápr. 7. 21:19
 26/27 A kérdező kommentje:
Most ez nagyon gáz, de igen csak chaten. Meg sms néha. De egyik alkalommal elfogyott a pénzem a telefonomról, és mondtam hogy most inkább térjünk át chatre. És ott is maradtunk.
2013. ápr. 7. 21:24
 27/27 A kérdező kommentje:
Ez nem jelent túl jót igaz? De mondom, volt hogy írt már nekem sms-t is.
2013. ápr. 7. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!