Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente 1 találkozást tud csak rám szánni a barátom. Nem vagyok neki elég fontos?
És a szerelem mikor alakult ki? Már előtte? Vagy "csak" tetszésből indult az együttjárás?
Te már kívánod?
Hát figyelj, KÉRD meg, hogy legyetek többet együtt, és KÉRD sokszor! A férfiaknak a kérés lassan jut el az agyáig. Kérd meg hetente legalább háromszor. És KONKRÉTUMOT kérj! Azt könnyebben megértik, egyszerűbben teljesíthető úgy a feladat!
Pl. kérd azt, hogy hetente 2x legyetek együtt 2 órát, és amellett legyen a szokásos vasárnapi hosszú találka.
Hm?
Más a nyafogás és más a kérés.
Nyafogás akkor van, ha nem vagy vele tisztában, hogy kérni kell.
Ha nyafogsz, az egy kis elégedetlenkedésnek hangot adó ingerült előadás arról, hogy "ő magától mééér nem csinálja" ezt vagy azt.
A kérés meg kérés.
Légysziveees... tedd meg ezt nekeeem... olyan jó fiú vagy!:)
Jó, köszi! Akkor legközelebb ha beszélek vele megkérem. Egyébként utoljára pénteken találkoztunk, de előtte meg 9 nappal korábban...
Mondjuk ezt a pénteket is úgy hozta össze hogy kicsit besértődtem már, mert elvileg csak vasárnap lett volna. Írta hogy vasárnap lenne jó neki csak. És erre azt írtam hogy "Ahogy érzed." majd intézkedett hogy mégis csak pénteken tudjunk találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!