Működhet egy kapcsolat külön kasszán, ha az egyik fél sokkal többet keres?
ma 22:56
Én egy számítástechnika cégnél dolgozom.....maradjon titok hogy hol....
ja is a legelső számítógépemre 5 évig gyűjtögettem anno :)
Karácsony,húsvét.....aztán felkerültem BP-re,és volt hogy annyi pénzem nem volt,hogy élelmet vegyek magamnak,vidéken éltem,de jól akartam élni, és tanulni akartam!
előfordult,hogy üres rizst ettem.....senki ölébe sem pottyant oda a siker....mindenért küzdeni kell!
ma 23:15
Nem azért írtam magamról,hanem mert k..rva egyszerű azt mondani,hogy "nincs munka,nincs lehetőség"
Nem akarásnak nyögés a vége!
De ha neked ennyi jött át belőle!
ma 23:15
Te kérdezted,ki mivel foglalkozik/hol dolgozik!!!!
Bántani?Ki?
Amúgy én egy üdülésekkel,nyaralásokkal foglalkozó cégnél dolgozom,mint telefonos operátor......te 61%-os?
Én már írtam, kolbász csomagoló üzemben dolgozok Írországban.
Reggel is megyek, és azután is, és azután is.
Lehet, hogy nekem is egy pénzes 'kolbászt' kellene inkább keresnem?? :D
Tökre nem számít ki mit dolgozik!
Én még a kukás bácsit is tisztelem,mert elvégzi a piszkos munkát......lehet rendes,értelmes egy nem túl vonzó tevékenységet végző ember is!
De az ilyeneket "tarts el,mert nő vagyok!" "fizess nekem,adj pénz,mert te többet keresel" a semminél is kevesebbnek tekintem......
ha már engem is megkérdeztél :) személyzeti tanácsadó
és nem irigykedek, csak sztem tényleg van olyan h vki nem talál munkát akár huzamosabb ideig
Egyszer amúgy beismerem,hogy fiatalabb koromban
volt egy lány,aki nekem nagyon tetszett!
Tényleg nem volt gazdag,viszont eléggé beképzeltnek tűnt,én viszont szintén tetszettem neki!
Emlékszem hogy pont névnapja volt a lánynak.
Gondoltam veszek neki egy nyakláncot,valami szép medállal,mivel szerette a delfineket,úgy gondoltam kap hozzá egy szép delfines medált is.Kevesebb pénzem volt mint most,egy évben volt annyi pénz a kezemben,mint most egy hónap alatt kb....
Na de a lényeg,hogy odaadtam neki az ajándékot,én már elképzeltem hogy a nyakamba borul,meg minden egyéb giccses dolog,erre ez volt a reakció:
"szép medál,de nem szeretem az ezüstöt,az aranyat jobban szeretem!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!