Működhet egy kapcsolat külön kasszán, ha az egyik fél sokkal többet keres?
ma 20:20
nyugi,volt és jelenleg is van!
nem küszködök ilyesféle gondokkal,de köszönöm kedvességedet,hogy aggódsz értem!!!!
ma 20:22
Igazán örömömre szolgál a tudat!
Igen!
Miért nem erre válaszoltok?!
Amúgy írta a 75-ös,hogy vesz neki olyat,amire szüksége van,tehát mindent megkap!
75-ös korlátolt egy analfabéta nő lehetsz!!!!!
ma 20:35
Igen!
erről már írtam!
Hogy nem tudsz olvasni,arról nem én tehetek!!!!
Ma 20:10.
Itt a lényeg, amit mondasz: a gyerek közös, az új ruha meg nem.
Tudod van az a mondás, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Ne arra alapozva akarj új ruhát, új parfümöt, új bigyót vagy akármit, hogy van egy balek, aki jól keres, és majd megveszi Neked. Nem a közös gyereknek, Neked.
Teljesen más, hogy meg akarja neked venni, mert örömet akar okozni, de más az, hogy elvárod, mert te vagy a nő, aki szült.
Egyszer azért annyira megnézném egy ilyen nő arcát, mikor a sokat kereső apuka azt mondja, hogy oké szivi, a gyerek 6 hónapos korától én leszek itthon GYEDen, te meg hozzad a pénzt haza. Komolyan érdekelne, hogy mit szólna hozzá egy ilyen nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!