Működhet egy kapcsolat külön kasszán, ha az egyik fél sokkal többet keres?
"Az más, ha keres, de nem talál, vagy csak nagyon kevés pénzért melózik"
Igen mert azzal be lehet fizetni a számlákat, hogy keresek munkát de nincs.
159/161
A nettó 80 ezres fizetés egy kicsivel több mint a minimálbér, annyira a 400 ezres fizetést is be kell jelenteni úgy, hogy ez hülyeség. Meg 400 ezres fizetésből csak fizet magának nyugdíj takarékossági számlát, ha nincs bejelentve.
Na látom itt senki nem volt még munkanélküli :) Mert ahogy írták, ha becsületesen tanulsz, akkor százezres fizetésekre számíthatsz.
Ti mivel foglalkoztok?
"Kinőttem már az ilyen szerelmesdi hülyeségből."
Na nem mondod!
Azt hittem pedig az eddigi válaszaid alapján ,hogy te nem érdekből választanál pasit.......
ma 22:56
Igen!
Engem is érdekelne,hogy az ilyen nagy elvárású nők,mit dolgoznak,illetve mit tudnak nyújtani azon kívül,hogy kicsinosítják magukat,ahogy a 65%-os mondta.
Egy szép feleség vár minket otthon.......
Értem!Oké!
Ha majd ne adj isten elveszítem mindenemet,eladom a szép feleségemet,vagy megeszem ha éhezni fogunk......
166 Az is érdekel, hogy a férfiak mit.
DE főleg a szerelem ellenes válaszadó :)
"Ha majd ne adj isten elveszítem mindenemet,eladom a szép feleségemet,vagy megeszem ha éhezni fogunk......"
Ne légy már naiv előbb válik el, és foszt ki minden vagyonodból, minthogy rosszban is melletted legyen.
"elveszítem mindenemet,eladom a szép feleségemet,vagy megeszem ha éhezni fogunk......"
Nem fogsz eljutni idáig!
Mikor bejelented hogy tönkrementél,ő lesz az első aki lelép!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!