Működhet egy kapcsolat külön kasszán, ha az egyik fél sokkal többet keres?
2 éve lakunk együtt, a párom duplaannyit keres mint én és mindent felezünk, amit külön veszünk magunknak azt is felírjuk. Az elején pl. a munkában vett kávém nem írtam fel, de miután ő kifizettette velem a barátainak vett ajándékok felét, én is fizettettem vele a fagyim.
Most nagyjából annyit költünk, hogy a felét ki tudom fizetni, így az én fizetésem mindig teljesen elfogy, valamikor hó végén még tartozom is neki. Talán jobb lenne a teljesen külön kassza csak a rezsi és a főzött kaják nem felezésével, mert én spórolós vagyok, ő meg megveszi a drága kajákat amik csak elromlanak, mindennap Fornetti, mobilon csevegés amikor neten ingyen lehetne, vagy akár viberrel.
Az, hogy neki mennyi megtakarítása van nem tudom és nem is akarok pénzéhesnek meg kitartottnak tűnni, de szerintem ha gyereket is akarunk, akkor nem tudom, hogy gondolja majd ezt a dolgot. Akkor is pelenka felesben, nyilván többet fogunk költeni és akkor folyton tartozom neki? Pláne, ha gyesen leszek?
Meg a házimunkában sem hajlandó segíteni mert az egyrészt női dolog, másrészt "sokat dolgozik és ő a főkereső, megérdemli a pihenést". Bár szerintem nem dolgozik többet mert én enni nem tudok munkában, míg ő a facebookon játszik és postolgat.
És még mielőtt a mert buta vagyok, tanuljak hozzászóló megjelenne - egyetemen végeztem nem büfé szakon, de közalkalmazottként nem keresek sokat. A párom pedig a ismerőse benyomta egy viszonylag jó helyre.
62-es Gratula!
Főkereső :D Ja a házimunka már büdös neki! Nehogy szülj neki! Vagy az anyatejet majd kifizeti vagy azt hogy akarja majd elfelezni?
Az vagyok, aki írtam, hogy gyes-en vagyok.
8 éve a férjem anyukája lebénult, a férjemnek el kellett jönnie fizetés nélküli szabadságra. Nem egészen 1 éve éltünk együtt. Mit kellett volna tenni? Hagynom éhen halni vagy nem fizetni a számlákat mert nem adja oda a felét?
Tudom, hogy ez nem divatos manapság, de nekem a házasság, kapcsolat azt jelenti, hogy bízok a másik félben. Ha már átvert (Ő, nem valaki más), akkor onnantól vele bizalmatlan vagyok. De azért nem bízni a páromban, férjemben mert valaki korábban átvert vagy mert a Juliska meg a Marika is hogy járt.... hát, nekem ez furcsa.
ma 16:40
Te jó Isten!
De engem lepontoztok mert azt írtam,hogy nem kell minimálbérért dolgozó nőnek összejönnie 400 e forintot kereső pasival!!!!
Köszönöm szépen,legalább tényleg bizonyítjátok mekkora álszentek vagytok!
Báránybőrbe bújtatott farkasok,akik széttépik a prédát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!