Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Működhet egy kapcsolat külön...

Működhet egy kapcsolat külön kasszán, ha az egyik fél sokkal többet keres?

Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 14:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/189 anonim ***** válasza:
100%
Hölgyek! Ismerjétek már el, hogy vannak ilyen nők. Az ilyen libák alá felesleges itt is adni a lovat.
2013. júl. 7. 16:41
 62/189 anonim ***** válasza:
83%

2 éve lakunk együtt, a párom duplaannyit keres mint én és mindent felezünk, amit külön veszünk magunknak azt is felírjuk. Az elején pl. a munkában vett kávém nem írtam fel, de miután ő kifizettette velem a barátainak vett ajándékok felét, én is fizettettem vele a fagyim.

Most nagyjából annyit költünk, hogy a felét ki tudom fizetni, így az én fizetésem mindig teljesen elfogy, valamikor hó végén még tartozom is neki. Talán jobb lenne a teljesen külön kassza csak a rezsi és a főzött kaják nem felezésével, mert én spórolós vagyok, ő meg megveszi a drága kajákat amik csak elromlanak, mindennap Fornetti, mobilon csevegés amikor neten ingyen lehetne, vagy akár viberrel.

Az, hogy neki mennyi megtakarítása van nem tudom és nem is akarok pénzéhesnek meg kitartottnak tűnni, de szerintem ha gyereket is akarunk, akkor nem tudom, hogy gondolja majd ezt a dolgot. Akkor is pelenka felesben, nyilván többet fogunk költeni és akkor folyton tartozom neki? Pláne, ha gyesen leszek?

Meg a házimunkában sem hajlandó segíteni mert az egyrészt női dolog, másrészt "sokat dolgozik és ő a főkereső, megérdemli a pihenést". Bár szerintem nem dolgozik többet mert én enni nem tudok munkában, míg ő a facebookon játszik és postolgat.

És még mielőtt a mert buta vagyok, tanuljak hozzászóló megjelenne - egyetemen végeztem nem büfé szakon, de közalkalmazottként nem keresek sokat. A párom pedig a ismerőse benyomta egy viszonylag jó helyre.

2013. júl. 7. 16:42
 63/189 anonim ***** válasza:
50%
60-as van abban valami amit mondasz, de itt az alig kereső libákról van szó álltalában. nem azokról akikben van ambíció és a tőlük telhetőt megteszik. De azért a magad fajtának sem kell nagyra vágyónak lenni mint amennyit fel tud mutatni majd úgy gondolom ez így korrekt, hogy ezt hozzáírtam.
2013. júl. 7. 16:42
 64/189 anonim ***** válasza:
100%
16:42, és szerinted ez a helyzet, amiben ti vagytok, ez normális?mert nekem baromira nem lenne az.
2013. júl. 7. 16:44
 65/189 anonim ***** válasza:
97%

62-es Gratula!

Főkereső :D Ja a házimunka már büdös neki! Nehogy szülj neki! Vagy az anyatejet majd kifizeti vagy azt hogy akarja majd elfelezni?

2013. júl. 7. 16:45
 66/189 anonim ***** válasza:
96%
A magukat eltartató libákról nekem is megvan a véleményem...de szerintem annyira gáz, amikor egy pasiban nincsen nagyvonalúság....ha én férfi lennék, és megtehetném, én tejben vajban füröszteném a barátnőmet(feltéve, hogy megérdemli), szép ruhákban járatnám, stb.Ez a saját hiúságomat is legyezgetné, hogy én ezt megengedhetem magamnak.Ez a férfiaknak tényleg nem okoz örömet?csak azt nézik, hogy hol vágják át őket a nők? ezt nem értem.
2013. júl. 7. 16:48
 67/189 anonim ***** válasza:
100%

Az vagyok, aki írtam, hogy gyes-en vagyok.

8 éve a férjem anyukája lebénult, a férjemnek el kellett jönnie fizetés nélküli szabadságra. Nem egészen 1 éve éltünk együtt. Mit kellett volna tenni? Hagynom éhen halni vagy nem fizetni a számlákat mert nem adja oda a felét?

Tudom, hogy ez nem divatos manapság, de nekem a házasság, kapcsolat azt jelenti, hogy bízok a másik félben. Ha már átvert (Ő, nem valaki más), akkor onnantól vele bizalmatlan vagyok. De azért nem bízni a páromban, férjemben mert valaki korábban átvert vagy mert a Juliska meg a Marika is hogy járt.... hát, nekem ez furcsa.

2013. júl. 7. 16:49
 68/189 anonim ***** válasza:
60%

ma 16:40

Te jó Isten!

De engem lepontoztok mert azt írtam,hogy nem kell minimálbérért dolgozó nőnek összejönnie 400 e forintot kereső pasival!!!!

Köszönöm szépen,legalább tényleg bizonyítjátok mekkora álszentek vagytok!

Báránybőrbe bújtatott farkasok,akik széttépik a prédát!

2013. júl. 7. 17:00
 69/189 anonim ***** válasza:
76%
Most nem azért, de sztem valamit nagyon félreértettél.Miért lefele kaparásszak, ha felfele is kaparászhatok?Miért kéne összejönnöm egy olyannal, aki kevesebbet keres, mint én??itt nem arról van szó, hogy csak olyan pasikkal állok szóba, akik 400ezret keresnek.Hanem arról, hogy nem kell egy olyan pasi, akinek nincsenek ambíciói.Egyébként az a véleményem, hogy senkinek nem szabadna számítani senkire anyagilag.Magyarul, ha én szeretnék egy jó kocsit pl, vagy szeretnék elmenni nyaralni, akkor küzdjek érte, ha szingli vagyok, ne gazdag pasik után rohangáljak.Viszont, ha van valakim, és tehetős, akkor igenis legyen velem nagyvonalú, vigyen el nyaralni, hívjon meg ide-oda, illetve, ha a férjem, akkor ne számolgassa, hogy ki mit ad bele a rezsibe.Ez az én elvárásom.
2013. júl. 7. 17:11
 70/189 anonim ***** válasza:
83%
Itt azon van a hangsúly, hogyha valaki megtehetné, hogy kényeztessen engem, de nem teszi meg, ott szerintem bajok vannak8 az illető gondolkodásmódjával).Ha arról van szó, hogy mondjuk van egy pasim, aki nagyjából annyit keres, mint én, és nem vesz nekem gyémánt eljegyzési gyűrűt, mert nem teheti meg, az nem gáz.Ha együtt gyűjtünk pl nyaralásra, és én egy picivel többet teszek be a kasszába, mert éppen nekem fut jobban a szekér, az nem gáz.ha évfordulónk van, és egy szerényebb étterembe visz el, mert nem teheti meg, hogy sok pénzt adjon ki mert éppen fontosabb dologra kell a pénz, az sem gáz.De ha felszed engem egy olyan pasi, akinek van pénze (és nem én akaszkodok rá, hanem ő szeretne velem lenni, mert jó csaj vagyok) és elvárja tőlem, hogy ugyanannyit adjak a rezsibe, meg felesben álljunk mindent, ez számomra gáz.Mert ő könnyen megtehetné, hogy adjon, vigyen, költsön, stb. Ha meg nem akar költeni, ne vágyakozzon fiatal, csinos nőre!
2013. júl. 7. 17:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!