Működhet egy kapcsolat külön kasszán, ha az egyik fél sokkal többet keres?
Maradjunk akkor abban drága hölgy társaim,hogy egy olyan nőre,aki megérdemli költök,költenék!
De egy olyannal össze sem jönnék,aki kiköveteli,elvárja mert h nekem úgyis több fizetésem!
Hát ne sajnáljam a pénzt!
Pontozzatok le most is!!!!
Én nem tudom elképzelni. Én most 26e-t kapok, mert gyes-en vagyok. Előtte kaptam 120-at gyed-et, de a férjem keresete 480. Most akkor költözzünk egy lyukba és együnk zsíros kenyeret, mert én csak annak a felét tudom fizetni?
Ha visszamegyek dolgozni, akkor kb 200at kapok, ha úgy rendezkedünk be hogy én mindennek tudjam fizetni a felét és maradjon magamra is, akkor nyilván alacsonyabb színvonalon fogunk élni. A férjem és a gyerekek is, miattam. Pedig azért nem keresek szarul.
És mi van a közös programokkal, nyaralással? Ne menjünk, mert én nem tudom fizetni a felét? Vagy menjen egyedül? Vagy menjen a gyerekekkel, de csak ha én össze tudom spórolni a gyerekek részének a felét, hiszen az én gyerekeim is?
A kisebbik gyerekünknek speciális kezelésre és cipőre van szüksége, ne kapja meg mert én nem tudom minden hónapban kifizetni a felét a gyes-ből? Vagy vigyem gyalog, mert nincs pénzem bérletre?
75%-os, női szemmel kiábrándító vagy :(
Van egyáltalán barátnőd/feleséged? Ilyen hozzáállással nem hiszem :(
45-ös: az van, hogy ezt nem mindenki képes felfogni, és mivel átcseszte sok nő, ezért általánosít és sosem lesz boldog
Nektek viszont sok boldogságot! :)
Ku...rvára nem értem én sem hogy miért lett lepontozva a 75-ös!
Nő létemre maximálisan igazat adok neki!
Hát pontozzatok le engem is!
Pont pár napja láttam egy olyan kérdést,hogy a pasi munkanélküli 1 éve,a nő elég jól keres!
Mindennek elhordták a drága nő társaim,hogy ki kéne dobni,ingyenélő,és sosem fog dolgozni......
Ez szerintem is kissé álszent kategória....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!