Vita a gyerekneveléssel kapcsolatban férjemmel: kinek kéne engednie?
Férjemmel sok mindent megbeszéltünk a gyerekvállalás előtt, naivan :-) Most meg jönnek a meglepik.
Két dologban egyeztünk meg, amit úgy tűnik, nem tudunk tartani: ez egyik, hogy ő is kel a gyerekhez éjjel. Persze főleg én, de alkalmanként ő is. A másik, hogy kezdettől külön ágyban alszik a pici.
Nos, ő nem bír/akar felkelni hozzá, átforul a másik oldalára. Nekem viszont emiatt nagy könnyebbség lenne, ha velünk aludna a pici. Ő erről hallani sem akar.
Mit gondoltok? 5 hetes a baba
Mi nem kertes házban lakunk, hanem egy 48nm-es lakásban, de nekem igenis probléma normálisan kitakarítani. Szerintem se dőlj be annak, hogy ki mit mond.
A férjednek az egész napos ücsörgés helyett igenis jót tenne egy kis testmozgás, nem is értem hogy képes elnézni, hogy te csinálsz mindent.
Az én férjem jó ha este 8-ra hazaér, de ő fel szokott kelni a babához. Sosem mondtam neki, magától csinálja, pedig 2 munkahelyen dolgozik, és nem minden éjszaka van itthon.
Én is azt javaslom, hogyha a babához nem kel fel, akkor ragadja meg azt a kapanyelet és bontakozzon ki a kertben.:)
azérT
és ellátsd...na :)
Ja igen, az meg eszedbe ne jusson, hogy beszoktatod magatokhoz, mert iszonyat nehéz lesz visszaterelni külön ágyba
Nem tudtok néha néha kertészt hívni? Biztos van a környéken aki párezer forintért lenyírja mondjuk a füvet. Sokkal többet kéne pihenned, és a férjed is felkelhet éjszaka a kicsihez.
Mi úgy csináltuk első perctől kezdve hogy 12-01 körül a férjem megy etetni, 3 körül én, 6 körül a férjem, aztán én amikor kelünk. Én meg aludtam 10től 3ig, aztán 3tól 8ig. Ő meg este még úgyis fent volt, reggel meg úgyis kelnie kell.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Összeírtam kétféle napirendet, hogy legyen idő mindenre és a férjemnek se jelentsen plusz terhet a gyerek. Igaza van annak, aki azt írta hogy én vagyok az anya, ez az én dolgom.
Remélem az egyik beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!