Miert osztogatnak tanacsokat a gyereknevelessel kapcsolatban? Mindenki ugy neveli a gyereket, ahogy szeretne! Tevedek?
Miért ne osztogathatnának tanácsokat?
Kérdésedben a válaszod! Mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogyan akarja, tehát ha megfogadja a tanácsokat akkor úgy, ha nem akkor máshogy!
Ha gyerekneveléssel kapcsolatban feltennék egy kérdést,akkor azért tenném mert tanácsra,segítségre van szükségem..
Ilyenkor meghallgatom mások tanácsát,tapasztalatát,és ha van ami tetszik,akkor elfogadom,és alkalmazom..Ha nem tetszik mások tanácsa,akkor is elolvasom,megköszönöm,hogy vette a fáradságot,és leírta a tanácsot,de nem úgy teszek,ahogy mondja..
Ha valaki nem akar tanácsokat,akkor az nem is kérdez gyerekneveléssel kapcsolatban..
Bocsi:)
En fogalmaztam rosszul! A kerdest azert tettem ,mert itt olvastam a GYIK-on egy kerdest es az felbosszantott.Nem nekem adnak tanacsokat,mivel tul sok ismerosom nincs,hanem olyan sok helyen olvasom ezt a tanacsosztogatast.En nem szeretnem,ha valaki megmondana,hogy mit hogy kellene csinalnom. Szerintem ez egy anyanak nem esik jol,ugy,hogy nem kerdezi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!