Vita a gyerekneveléssel kapcsolatban férjemmel: kinek kéne engednie?
Férjemmel sok mindent megbeszéltünk a gyerekvállalás előtt, naivan :-) Most meg jönnek a meglepik.
Két dologban egyeztünk meg, amit úgy tűnik, nem tudunk tartani: ez egyik, hogy ő is kel a gyerekhez éjjel. Persze főleg én, de alkalmanként ő is. A másik, hogy kezdettől külön ágyban alszik a pici.
Nos, ő nem bír/akar felkelni hozzá, átforul a másik oldalára. Nekem viszont emiatt nagy könnyebbség lenne, ha velünk aludna a pici. Ő erről hallani sem akar.
Mit gondoltok? 5 hetes a baba
"Sokan mondják, hogy ők is mindent egyedül csináltak első perctől, a férjük nem segít semmiben de nem is várják el mert ez a nő dolga."
Csak mert vannak, akik leugranak a Szabadság hídról a Dunába, még nem kell követni őket... ;)
18:56: 5 hetes gyerekről van szó, akivel nem kell egész nap játszani...
Éppen most tudná kialakítani úgy a napirendet, hogy a gyerek délutáni alvása neki is a pihenés ideje legyen.
Azért egy ekkora baba mellett nyugodtan el lehet menni wc-re. Aki azt mondja, nem, az valamit nagyon rosszul csinál(t).
Oké. felkelsz reggel hétkor, eszik a baba, eszel te, kimentek szépen, még nincs meleg, te molyolsz a kertben, ő alszik a kocsiban.
Nyilván 10 körül már meleg van,éhes is, bementek, eszik, szunyál, te háztartasz.
Ebéd, pihi. Három előtt úgyse jó kimenni, evés, neked kert, neki friss levegő...
Én is kertes házban lakom, állat is van, tényleg szervezés kérdése.
Akkor reggel ő is megetethetné az állatokat, este meg legalább vigyázhatna a gyerekre amíg csinálsz vmi házimunkát.
Hétvégén legalább ő kel az állatokhoz? Vagy csinált egyáltalán valamit a ház körül? Vagy tartja magát a megegyezéshez, nehogy leessen a gyűrű az ujjáról?
Csak annyi, hogy nem kelhetek 7kor az állatok miatt, de ezt leszámítva is meg lehet oldani.
Hétvégén általában jönnek a rokonok vagy mi megyünk. Most ugye ők jönnek nyilván.
A gyerek előtt feleztük a kerti munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!