Kapsz a szüleidtől megerősítést, hogy jól csinálod, amit csinálsz a gyerekneveléssel kapcsolatban, vagy neked is beszólnak folyton mindenért?
Anyukám segít normálisan áll hozzá
anyósom már nem annyira bár az meg nem zavar mert 250km lakik és évente 3x látom :-)
Engem nem szoktak leszólni, de szerintem nincs is miért.
Különösebben állandóan dicsérni sem szoktak, hisz csak teszem a dolgom, de többször hallottam már tőlük, anyósomtól is, meg anyukámtól is, hogy látszik, hogy van a kisfiúnkkal foglalkozva.
Hát, nálunk anyám hajlamos kritizálni, de nem csúnyán szerencsére, inkább vitázni szoktunk, apám úgy gondolja, hogy ők már kivették a részüket a nevelésből, most mi következünk:). De engem épp nemrég ért nagyon pozitív megerősítés tőlük, persze nem szemtől szemben...: az öcsém mondta el, hogy hallotta őket beszélgetni, és még anyám is ki bírta mondani, hogy igen, talán nem is csinálják olyan rosszul...:DDD Persze nem kérdeztem rá, nem utaltam rá, de azóta minden megjegyzést mosolyogva fogadok tőle.
Nem lehet, hogy a tieidnek is csak szemtől szembe "nagy a szájuk"?
3 gyerekünk van, gyönyörű gyerekek, minden tőlünk telhetőt megteszünk értük, megadunk nekik, a gyereknevelés minden jó és rossz oldalával együtt, anyámtól a 3. gyerek születésekor kaptam egy sms-t abban írta, hogy "ügyes voltál"
a másik dícséret: veszekedtünk valamin a férjemmel és ő beleszólt, megvédett, hogy jól rendezem a gyerekeket ennyi.
amúgy mindenben ők a tutik, ők a jók, mi semmit sem csinálunk jól, semmit...csak a rosszat látják a férjemben is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!