Vita a gyerekneveléssel kapcsolatban férjemmel: kinek kéne engednie?
Férjemmel sok mindent megbeszéltünk a gyerekvállalás előtt, naivan :-) Most meg jönnek a meglepik.
Két dologban egyeztünk meg, amit úgy tűnik, nem tudunk tartani: ez egyik, hogy ő is kel a gyerekhez éjjel. Persze főleg én, de alkalmanként ő is. A másik, hogy kezdettől külön ágyban alszik a pici.
Nos, ő nem bír/akar felkelni hozzá, átforul a másik oldalára. Nekem viszont emiatt nagy könnyebbség lenne, ha velünk aludna a pici. Ő erről hallani sem akar.
Mit gondoltok? 5 hetes a baba
Oké, ha nem kelhetsz hétkor, akkor kelsz, amikor kell.
Az állatok is megszoknak kis változást, ne parázz.
Próbáld a babát is a rendszeres étkezéshez szoktatni, ne egyszer két, máskor 3 óránként egyen. Semmi baja nem lesz a rendszertől.
Ha már beáll nála a fix szopási rend, akkor ehhez alakítod, hogy a hajnali első evés előtt elrendezed az állatokat, babázol, utána még tudsz vele lustálkodni. Szopik 8 körül újra a kicsi, utána kimehettek...
Az időpont végülis mindegy, de azt kb tartsd, hogy állatok, kicsi, együtt pihi, felkelés, délelőtt kint, késő délelőtt már bent, te akkor tudsz főzni, takarítani, ebéd, együtt pihenés, késő délután menjetek megint ki... a friss levegőtől éjjel is jobban fog aludni.
Sok sikert!
muszáj lesz beszélned a férjeddel a dolgokról,mert ahogy nő a gyerek egyre kevesebb időd lesz sok mindenre..!
most még javarészt alszik,és ha lerakod ott marad,de nem lesz mindig így!!!
Szia!
Szerintem túl sokat válalsz magadra.
A baba mennyit van fent éjjel?
Az én lányom(most 6 hónapos)volt hogy 10 perceket aludt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!