Miért az az álmom, hogy kitartott nő legyek?
34-es vagyok, javítok:
leGközelebb hagyom magam, leszek olyan hülye mint te!-.-" de tudod mit? Csináld, valósístd meg önmagad, ne hagyd, hogy a társadalom bedaráljon...jézus isten-.-
Szerintem valami nagy félreértésben élsz, és álomvilágot kergetsz. Ilyen nincs, amiről te beszélsz.
Az emberek nem "csak úgy" élnek, hanem rendszerben, egymás mellett élünk, szabályok között, mert az élet már csak így működik.
Ez a te nagy szabadságvágyad pedig semmilyen szabadságot nem tartalmaz, amivel bárki más ne rendelkezne. Például hogyan akarsz ide-oda utazni úgy, hogy nincs pénzed, nincs semmid? Máris nagyobb szabadságom van nálad, mert én mostantól számított 3 óra múlva ott lehetek Koppenhágában, mert megveszem a jegyet és megyek Ferihegyre az autómban. Nagyon éretlen a gondolkodásod, és nem sokat tudsz a valódi életről. És aki befogad, az költheti rád a saját fizetését, mert valamit enned kell, ruhát kell magadra venned. Ha beteg vagy, miből veszel gyógyszert?
Nőj fel kislány!
"Ha elvégzem az egyetemet" => gondolom költségtérítéses verzióban, egyébként az állam fizetné ki, te pedig nem akarsz az államnak alárendelődni.
"Majd fél évnyi fogcsikorgatós munkakeresés árán, kapok munkát és jól meg is fizetnek érte. Ne adj isten, olyan jól fizetnek meg érte, hogy mindent megkaphatok amire csak vágyom. Akkor társadalmi fogoly vagyok, hiszen mindezt egy olyan dologgal érném el, amit a gazdaság, a politika szabályoz." => nem, ezt hívják úgy, hogy önellátó, nem pedig társadalmi fogoly.
"A reklámok hatása alá kerülnék, alárendelődnék." => miért kerülnél a reklámok hatása alá?
"Nem akarok alárendelődni. Nem akarok dolgozni az államnak, mert fölösleges energiafecsérlés. Nem akarok fizetni az államnak. Saját magamnak akarok dolgozni, és nem behódolni a hazugságoknak amivel tömik mindenki fejét." => hogy akarsz saját magadnak dolgozni? Milyen hazugsággal tömik az emberek fejét?
Sz@r dolog társadalomban élni, csak az a baj, hogy a nélkül valamiért még sz@rabb, vagy lehetetlen.
Az ember nem magányos párduc, és még csak nem is rózsaszín, hanem társadalomban élő lény, egyedül vége. Ahol pedig már egynél többen vagytok, ott vannak szabályok. Ez van, legközelebb szülessél éti csigának, vagy sarlós fecskének, mert sajna ezt az életet már elb@sztad. :-) Most maradnak a tudatmódosítók, a szex meg a prostitúció és/vagy egy gazdag pasi. Válassz! A világutazáshoz pénz kell, valamelyikből ki kell termelned.
Te àhh, hagyjuk, törlöm a kérdést a listából, nem akarom, hogy úgy felb@ssz, hogy kitiltsanak...sok szerencsét, királylány, sok szerencsét;)
Ja, boldog vagyok!;) csókol a 24-es;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!