Miért az az álmom, hogy kitartott nő legyek?
mármint úgy barát, mint aki barát barát?
hát, sok sikert :D
szex nélkül végképp nincs ilyen kapcsolat, hiszen épp, hogy erre épül a kitartottság
engem teljesen elidegenít az a gondolat, hogy egy másik embertől függjek nő létemre, most is arra törekszem, hogy diplomát szerezzek és később saját könyvelő, könyvvizsgáló vállalkozásom legyen
ha neked ez az álmod, tényleg, teljes szívemből kívánom, hogy beteljesüljön a vágyad :) , azonban, szerintem egy idő után te is rá fogsz jönni arra, hogy ennél többre vágysz, többre vagy képes és nem akarsz egy másik embertől függni
ne haragudj, de hatalmas nagy hülyeségeket írsz, ha nem fizetsz az államnak adót, most vegyük csak a TB-t, akkor ha megbetegszel vagy orvosi beavatkozásra lesz szükséged, mégis ki fog téged ellátni?
azzal, hogy kitartott lennék éppen az, hogy függnél valakitől, ő dönti el, mikor ehetsz, mikor mehetsz bárhová, mert ugyebár a kocsi az övé, tömegközlekedésre pedig nincs pénzed
ami pedig a hajléktalan életmódot illeti
szerinted olyan jó móka? se étel, se fedél a fejed felett
nem mindig szép napsütéses az idő
teljesen kiszolgáltatott vagy mind a társadalomnak, mint a természetnek
ami pedig a diplomát illeti, ha már egyszer kemény munka árán megszerezted, akkor utána nem nehezebb munkát szerezned, persze jó szakma is kell hozzá
Szerintem a fő probléma, hogy a kérdező nem tudja, hogy mit jelent a kitartottság.
Nem azt, hogy szimplán baráti jóságból eltartanak, hanem hogy eltartanak cserébe azért, hogy (többek között) szexelsz az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!