Kiborít apósom, mi tévő legyek?
Viszonylag jó a kapcsolatunk, de amióta házat vettünk és most, hogy felújítjuk mindenbe beleakar szólni.
Múlt hétvégén hazamentem anyuékhoz és persze nem hagytam ott a lakás kulcsot nekik, és persze elkezdett "rinyálni", hogy miért vittem magammal, legközelebb másoltat egyet magának. Persze ezt majd elfelejti megemlíteni és persze "véletlen" mindig befog hozzánk toppanni. Olyan dolgokba is beleszól amihez lövése sincs, de olyankor mindig elb*sz valamit. Ha megmondom neki, hogy ezt meg ezt ne csinálja én vagyok a sz*r keverő, hogy merészelem én ezt neki mondani.
Szerintem meg jogomban áll pl magammalvinni a lakás kulcsomat mert az én házam.
Ha nagyobb dolgot csinálnak akkor ott van párom is, vagy édesapám ők kordában tartják.
Ma akarom páromnak mondani csak, hogy az apja önkényesen mindent megakar csinálni. Voltak már egyéb apró dolgok amik zavartak régebben azt elmondtam a férjemnek ő leállította, szóval azzal nem lenne probléma, hogy mellém álljon.
Nem lakunk még a saját házunkban (felújítás véget), de múlt héten is azzal állt elő, hogy a kulcsomat hagyjam ott, magammal ne vigyem. Nem akartam vele vitatkozni, hogy már bocs, de az az én házam.
Amúgy jó a viszonyunk, de ezzel nagyon elássa magát a szememben.
Ja és azzal a kifogással, hogy szellőztet ő.
Már most látom előre, hogy hamar elfog szakadni nálam a cérna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!