Miért az az álmom, hogy kitartott nő legyek?
"El vagytok butítva és nem veszitek észre. Engem bökdöstök, de közben sík idegek lesztek egyetlen interneten olvasott kérdéstől. :D Akkor mégis kinek van igaza? Én megmondtam, hogy az amiben éltek fölös aggodalmat szül. "
En pedig azt gondolom, hogy butasag altalanositani, mert nem ismersz minket. Ha nehany komment alapjan leszurod a vilagmindenseg allasat, akkor nem vagy bolcs, legfeljebb bolcselkedo. (Az olyan, mint az okos kontra okoskodo.)
Miből fogod előteremteni magadnak, amire szükséged van?
Az ugye feltűnt, hogy nem a dzsungelban élünk már egy darab fügefa-levéllel magunkon, hanem ruhát, cipőt viselünk? Továbbá vadászni, halászni is csak engedéllyel lehet, ennivalót termeszteni sem két fillér.
Burokban nőttél fel, az látszik a gondolkodásodon. Sebaj, majd felnősz (reméljük)
91.
"En pedig azt gondolom, hogy butasag altalanositani, mert nem ismersz minket. Ha nehany komment alapjan leszurod a vilagmindenseg allasat, akkor nem vagy bolcs, legfeljebb bolcselkedo. (Az olyan, mint az okos kontra okoskodo.)"
Ki mondta, hogy bölcsnek tartom magam?? Egyébként is it nagyon sokan olyan dolgokkal vádolnak ami lehet nem is igaz, hiszen nem ismerik az életemet.
Ezenkivul sok valaszt kaptal a kerdesre, bar valtig allitod, hogy nem kaptal valaszt. Az en tippem annyi lenne, hogy le kene kicsit kattanni a furol, es akkor rajonnel, hogy igen, a rendszer szar, de te a rendszer resze vagy, ergo ugyanolyan vagy, mint a rendszer. Eled a kis eleted, rengeteg idod van gondolkodni, internetezel, a munka budos, de ahelyett, hogy barmit is tennel, inkabb itt osztod az eszt.
Ugyanakkor megertelek, persze, sokan ereznek igy, mint te, sokan kitartottak, mert az ugy borzaszto kenyelmes. Olyan is akad, aki onealleto, aki kiszallt a rendszerbol, barmit lehet nyilvan, de ahhoz tenni kell.
Talan mashogy tekintenek rad, ha nem almodoznal, hanem celokat tuznel ki, mert ez igy csak tenyleg egy ertelmetlen drogos latomas.
A kérdező kommentje:
"91.
"En pedig azt gondolom, hogy butasag altalanositani, mert nem ismersz minket. Ha nehany komment alapjan leszurod a vilagmindenseg allasat, akkor nem vagy bolcs, legfeljebb bolcselkedo. (Az olyan, mint az okos kontra okoskodo.)"
Ki mondta, hogy bölcsnek tartom magam?? Egyébként is it nagyon sokan olyan dolgokkal vádolnak ami lehet nem is igaz, hiszen nem ismerik az életemet."
Senki sem mondta, hogy bolcsnek tartod magad, ellenben megjegyeztem, hogy nem bolcs vagy, inkabb bolcselkedo, es ideztem, miert. Szovegertes, szovegertes!
Valoban, az emberek itelkeznek, igen. Udvozollek a valo vilagban. Ugyanakkor a szabad szellemiseg hirnokekent tudhatnad, hogy ha valoban szabad lennel, nem ugy, mint mi, foldi halandok, akkor nem zavarna a sok alaptalan itelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!