Hogy reagálnátok arra, hogyha a férjetek ilyet művelne?
Van egy Citroen C4-es kocsim. Mostanában nagyon sok baj volt vele. Legalább kéthetente szerelőnél volt és rengeteg pénz lett ráköltve. A férjemnek már nagyon elege volt belőle. Sokszor mondta, hogy adjuk el és vegyünk helyette egy normális kocsit. Én viszont nem akartam eladni mert szeretem.
Aztán ma reggel elakartam menni itthonról és megint nem indult be.
Bementem szólni a férjemnek, hogy mi van. Ő még az ágyban feküdt és TV-zet. Mondtam neki, hogy nem indul be a kocsi. Nem szólt egy szót se csak elindult ki az udvarra a szakadó esőbe egyszál pizsamában. Felkapta a fejszét és elkezdte vele ütni a kocsimat. Betörte a szélvédőt meg néhány ablakot. Betörte a lámpákat, leütötte az egyik tükröt meg több helyen bele vágta a fejszét több helyen a kocsiba. Aztán leköpte majd mondta, hogy menjek el az övével. Aztán visszafeküdt az ágyba mint aki jól végezte dolgát.
Nincs okod panaszra, kérdező, kaptál/kapsz újat.
Különben ez milyen remek női logika: szar a kocsi, cserben hagy, egy vagyon rá van költve, de ragaszkodom hozzá, mert szeretem... -.-
Ez nem egy bögre Manci nénitől, ami bár csorba, azért megőrzöm a polcon, mert szép emlék.
Nekem elég furcsa, hogy egy ilyen idegbajos reakciót az emberek nagy része ezek szerint teljesen normálisnak tart. Nem csoda, hogy ekkora a családon belüli erőszak ebben az országban, mert mindenki szerint teljesen normális erőszakosan lerendezni a konfliktusokat.
Kérdező, hagyd el a férjed, mert a kocsi után te leszel a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!