Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok arra, hogyha...

Hogy reagálnátok arra, hogyha a férjetek ilyet művelne?

Figyelt kérdés

Van egy Citroen C4-es kocsim. Mostanában nagyon sok baj volt vele. Legalább kéthetente szerelőnél volt és rengeteg pénz lett ráköltve. A férjemnek már nagyon elege volt belőle. Sokszor mondta, hogy adjuk el és vegyünk helyette egy normális kocsit. Én viszont nem akartam eladni mert szeretem.

Aztán ma reggel elakartam menni itthonról és megint nem indult be.

Bementem szólni a férjemnek, hogy mi van. Ő még az ágyban feküdt és TV-zet. Mondtam neki, hogy nem indul be a kocsi. Nem szólt egy szót se csak elindult ki az udvarra a szakadó esőbe egyszál pizsamában. Felkapta a fejszét és elkezdte vele ütni a kocsimat. Betörte a szélvédőt meg néhány ablakot. Betörte a lámpákat, leütötte az egyik tükröt meg több helyen bele vágta a fejszét több helyen a kocsiba. Aztán leköpte majd mondta, hogy menjek el az övével. Aztán visszafeküdt az ágyba mint aki jól végezte dolgát.

2013. márc. 21. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
91%

Jaj :( Sajnálom hogy ez történt.

Nincsen más ok amivel a férjed (mellesleg egyáltalán nem elfogadható) agresszív viselkedését meg lehetne magyarázni?

Nem veszekedtetek előtte való nap, vagy reggel? Nem történt tragédia a családjában? A munkahelyén minden rendben van? Azóta hogy viselkedik veled?

2013. márc. 21. 18:30
 2/64 anonim ***** válasza:
44%
Tiszta Shining..
2013. márc. 21. 18:33
 3/64 anonim ***** válasza:
65%

én menekülnék

legközelebb majd téged ver szét egy fejszével...

a férjed nem normális

2013. márc. 21. 18:36
 4/64 anonim ***** válasza:
63%
hulye ember csinál ilyet,hogy belevágja a fejszét az autóba,
2013. márc. 21. 18:40
 5/64 anonim ***** válasza:
61%

Én akkor összeverekedtem volna vele, amikor megfogta a fejszét...

Az én szeretett kicsikémet (az enyém motor, be szokott indulni, de ez nem számít) nem bánthatja SENKI.

Kicsit összeomolnék, s megkérdőjelezném az emberismeretemet, illetve kihívnék valakit, hogy a férjem spontán megőrült.

Ilyet az ember nem tesz. Saját járműnél egy dolog, vannak ideges típusok, de a másik ember szeretett dolgait NEM bántjuk, ez alap.

2013. márc. 21. 18:41
 6/64 anonim ***** válasza:
90%
Megkérdezném, hogy nyert e a lottón.
2013. márc. 21. 18:42
 7/64 A kérdező kommentje:

"Nincsen más ok amivel a férjed (mellesleg egyáltalán nem elfogadható) agresszív viselkedését meg lehetne magyarázni?"

Nincs. Mindig is utálta ezt a kocsit. Aztán gondolom most telt be a pohár...

"Nem veszekedtetek előtte való nap, vagy reggel?"

Nem szoktunk veszekedni.

"Nem történt tragédia a családjában?"

Nem.

"A munkahelyén minden rendben van?"

Nincs munkahelye, vállalkozó. Vendéglátó helyei vannak (kávézók, pubok, discok). Ő nem is dolgozik, mindenhol üzletvezető van. Jól megy minden, nincsenek anyagi gondok.

"Azóta hogy viselkedik veled?"

Mintha mi se történt volna.

Annyit mondott, hogy holnap kiviszi a roncstelepre a Citroent meg elmegyünk nekem venni egy normális kocsit.

2013. márc. 21. 18:43
 8/64 anonim ***** válasza:
48%
Ez akkor se normális, szerintem valami baja csak van, mert egyébként azt mondta volna, hogy menj az ővével és kész.
2013. márc. 21. 18:48
 9/64 anonim ***** válasza:
93%

"Annyit mondott, hogy holnap kiviszi a roncstelepre a Citroent meg elmegyünk nekem venni egy normális kocsit."

Ezúttal ütésállót válassz! Valami páncélozottat!

2013. márc. 21. 18:52
 10/64 anonim ***** válasza:
74%

Én jót röhögtem volna rajta.

Vicces jelenet lehetett.

2013. márc. 21. 18:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!