Hogy reagálnátok arra, hogyha a férjetek ilyet művelne?
Van egy Citroen C4-es kocsim. Mostanában nagyon sok baj volt vele. Legalább kéthetente szerelőnél volt és rengeteg pénz lett ráköltve. A férjemnek már nagyon elege volt belőle. Sokszor mondta, hogy adjuk el és vegyünk helyette egy normális kocsit. Én viszont nem akartam eladni mert szeretem.
Aztán ma reggel elakartam menni itthonról és megint nem indult be.
Bementem szólni a férjemnek, hogy mi van. Ő még az ágyban feküdt és TV-zet. Mondtam neki, hogy nem indul be a kocsi. Nem szólt egy szót se csak elindult ki az udvarra a szakadó esőbe egyszál pizsamában. Felkapta a fejszét és elkezdte vele ütni a kocsimat. Betörte a szélvédőt meg néhány ablakot. Betörte a lámpákat, leütötte az egyik tükröt meg több helyen bele vágta a fejszét több helyen a kocsiba. Aztán leköpte majd mondta, hogy menjek el az övével. Aztán visszafeküdt az ágyba mint aki jól végezte dolgát.
Az oké, hogy ő nem szereti a kocsit és sok a gond vele.
Viszont ez a baltás dolog kissé ijesztő...
A férjem egyszer nem bírta felállítani a fregolit,dührohamot kapott és gyakorlatilag megverte a fregolit. Rugdosta, rángatta, földhöz vágta.
Akkor leültettem és elmondtam, hogy nem az a bajom, hogy a fregolin berágott (az én kezemben is csuklott már össze, én se voltam boldog), de amit én láttam: KONTROLLVESZTETT dühroham. Hangsúly a kontrollvesztetten. Ez nagyon gáz.
Ugyanis kénytelen vagyok ezek után feltételezni, hogy hajlamos elveszíteni a kontrollt az indulatai felett - és kérdés, hogy legközelebb ez hogy fog kijönni?
Velem veszik össze és én leszek a következő fregoli?
Semmi baj nincs azzal, ha ideges, káromkodjon, hagyja ott. De erre nincs bocsánat, hogy mindenféle kontroll nélkül fékevesztetten őrjöng.
Velem is lehet kiabálni, kritizálni, de lássam azt, hogy működnek a mentális fékek és kontroll alatt tartja az indulatait.
Mondhat csúnyákat, rám csaphatja az ajtót, megkérhet, hogy hagyjam békén, amíg lenyugszik. De őrjöngést nem tűrök el.
Azóta nem történt ilyen, de ha megismétlődne, komolyan elgondolkoznék a folytatáson, azon egyszerű oknál fogva, hogy félelemkeltő volt a viselkedése. Ez pedig nem megengedhető.
Ennyi ezt jól megoldotta:S
A kormány mögött lévő kilométer óra nem repedt be?:)
Mert nekünk egy koccanásostól igen:P
Ha ennyire van pénz, akkor nem csinálnék belőle nagy ügyet, nekem is volt egy telefonom, amit 100szor javítottak mégse lett jó, én is meguntam, földhöz b*sztam, ugráltam rajta egy párat mégse vagyok elmebeteg :D
Lesz legalább egy normális kocsid.
Hát én esküszöm megértem. Hónapok óta költ rá ki tudja mennyit, talán már rég vehettetek volna másikat, de nem, mert te azt szereted?! Elhiszem, hogy elege volt, ha máshogy nem, hát megoldotta így. Ha meg úgy szereted azt a kocsit, ne a férjednek adj vele plusz munkát minden reggel.
Én a helyében megmondtam volna, hogy told be, aztán majd szólj, ha kész vagy egy új kapcsolatra egy új autóval.
Én is nő vagyok, ragaszkodom a tárgyaimhoz, de azért ez lehet, hogy nálam is kivágta volna a biztosítékot.
Ha ez az ember ezek szerint nem volt agresszív eddig,hogy te ezen ennyire meglepődsz,akkor sokkal komolyabb problémái is lehetnek,amikről te nem is tudsz.
Úgy tűnik,hogy már párhuzamosan vagytok el egymás mellett és nem is tudjátok mi játszódik le a másikban.
Ha csak ő tart el téged,akkor már gondolom az egésztől nagyon ki van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!