Hogy reagálnátok arra, hogyha a férjetek ilyet művelne?
Van egy Citroen C4-es kocsim. Mostanában nagyon sok baj volt vele. Legalább kéthetente szerelőnél volt és rengeteg pénz lett ráköltve. A férjemnek már nagyon elege volt belőle. Sokszor mondta, hogy adjuk el és vegyünk helyette egy normális kocsit. Én viszont nem akartam eladni mert szeretem.
Aztán ma reggel elakartam menni itthonról és megint nem indult be.
Bementem szólni a férjemnek, hogy mi van. Ő még az ágyban feküdt és TV-zet. Mondtam neki, hogy nem indul be a kocsi. Nem szólt egy szót se csak elindult ki az udvarra a szakadó esőbe egyszál pizsamában. Felkapta a fejszét és elkezdte vele ütni a kocsimat. Betörte a szélvédőt meg néhány ablakot. Betörte a lámpákat, leütötte az egyik tükröt meg több helyen bele vágta a fejszét több helyen a kocsiba. Aztán leköpte majd mondta, hogy menjek el az övével. Aztán visszafeküdt az ágyba mint aki jól végezte dolgát.
én ha sok pénzem lenne még akk is sajnálnám azt az autót. ha bejössz és aztmondod csináld meg egyszeruen annyival elintéztem volna h old meg saját zsetonbol már xszer meg lett javítva.
nekünk a segédmotorkerékpárunkat is 3szor kellett szervízbe vinnni mindig ugyanaz volt a hibája. aztán egyszer máshová vittük és hopp mára már rendesen mukodik. nemértek a motorokhoz ,de gondolom nálunk a szervizes max kitisztitotta ,de nemcserélt ki benne semmit. teljesen lenyúlt minket. lehet nálatok is ez volt.
én fognám a baltát, összetörném az ő kocsiját is, aztán elhagynám a pasit. aki ennyire nem bírja magát kontrollálni, az nem kell. nekem is volt már dührohamom szar műszaki cikk miatt, én is ütöttem-vertem meg falhoz csaptam már cuccokat, de a sajátomat. soha nem a MÁSÉT.
ja és a szerelő szerintem is lehúz téged. nekünk is citroenünk van, semmi gond nem volt vele soha.
En megertem a ferjed.
Probalta tobbszor, maskepp megoldani a problemat, vegul igy oldotta mrg.
Mert ha jol ertem itt nem az volt a gond, hogy nem tudjatok lecserelni az autot, ami a funkiojat elveszitette es cserben hagy teged rendszeresen, hanem az, h te nem akartad lecserelni.
Nyilvan a kocsi egy problemaforras, amit ki akart iktatni.
En kb a ferjem motorjaval voltam igy, de o lepett az utolso lehetosegnel, egyebkent en mar gondolkodtam, h ejszaka kitolom a sarokra es vigyek el, ha tudjak.
O a motorral dolgozik, mar irdatlanul lejarta (300 km-eket megy vele naponta telen-nyaron). Harmadik honapja hetente 1-2 alkalommal baj volt vele. O nem vitte szervizbe, otthon javitotta, de:
-rendszeresen kellett igen messzirol hazaszallittatni
-nagyon sok munkat, penzt bukott el heti szinten a ferjem es rengeteget kellett magyarazkodnia a megrendeloknek emiatt
-heti tobbszor ejszakankent, hajnalig javitgatta, reggel hetkor pedig kimerulten, faradtan, izgulva pattant ra, hogy 10-12 orat uljon rajta.
En mar olyan ideges voltam, hogy az elmondhatatlan, az egy dolog, h a kiesett munkak miatt mar egy fel uj motor arat elbukta, hogy mar nem tartottak ot megbizhatonak, mint addig es hogy estenkent max csak a garazsban ultem mellette, amig szerelt, h gyaltalan lassuk egymast.
De inkabb az ideesitett, hogy nagyon feltettem, mert ennyi erovel gyorsforgalmi kozepen is leallhatott volna alatta, vagy elszallhatott volna a fek, de addig makja volt. Ha nem vette fel a telefont, akkor mar a siras kerulgetett, mert egy megbizhatatlan jarmuvon ucsorgott.
En szoltam is neki, hogyha nem lep, akkor en eltuntetem a motort, nem engedem erre raulni tobbet.
Par nP mulva hazajott, szolt, hogy reggel nem dolgozni megy, hanrm motort venni. Csak ezert nem tettem, amit a ferjed.
Es nem agressziv vagyok, csak siman ot feltettem es ki akartam iktatni egy orvosolhato problemat.
Röhögnék,de nagyon.
Kétszer jártunk már igy,egyszer párom,egyszer én.
A számitógépet már 2 hónapja javitottuk,mindig más alkatrész pukkant el,de mindig arra jutottunk,nem veszünk full újat,elég a régibe alkatrész.
Határidős melóm volt,otthonról dolgoztam épp,táp megint kattogott egy sort,ujraindult a gép,majd kis füsttel leverte a biztositékot.
Nálam is,mert 1 órám lett volna leadni a melót.
Dühömben megrugdostam,majd földhözcsapkodtam úgy a szerencsétlen gépet,hogy a monitort is rántotta,darabokra tört az egész.A vinyót kiszedtük,vettünk új gépet,párom csak mosolygott,nem hitte hogy a 40 kilómmal vagyok annyira erős hogy kettéhajlitom a gépházat alaplapostol...
Ő a mosógéppel veszett össze,sokadszor is eldugult minden mosás után,még akkor is amikor egyszem lepedő volt benne,szétszedte azon a héten ötödször is,erre megint bugyborékolt,jött mindenhol a viz csak a csövön nem,fémnyelű wcpumpával akkorát vágott az oldalába,kilyukadt...
Én is csak mosolyogni tudtam,rég kellett volna másikat venni,nem szenvedni vele.
De ettől még mindketten jó emberek vagyunk,ezek csak gépek.
A gyerek a tél folyamán már a negyedik csizmáját lyukasztotta ki élesebb játékkal (3 éves,szerintem egy darab élet játéka nincs,ő mégis talál),ővele mégsem csinálunk semmit azon kivül,hogy kisfiam nem szabad blabla...
Nagyon egyszerű a képlet, kedves Kérdező.
Írod, hogy mennyi baj volt már ezzel a kocsival, s csak öltétek bele a sok pénzt. Értelme nem volt már azzal a kocsival kínlódni. A férjednek is elege lett, mégsem hallgattál rá.
S mivel ismét felszínre került a probléma, a férjed már nem tudott más módszert alkalmazni. Megbeszélni nem tudta veled, mert nem hallgattál rá, veszekedni nem szokott,így ezt a látványosabb módszert használta fel ahhoz, hogy vegyetek egy új kocsit Neked.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!