Hogy reagálnátok arra, ha a férjetek sok milliót venne fel az ingatlanra befektetés céljából és elbukná? Azután meg több baráttól, imerőstől, ill. uzsorozstól is kérne?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 18:06
1/12 anonim válasza:
Hát én pánikba esnék, ugyanis váláskor nem csak az együtt szerzett vagyont kell felosztani, hanem az együttélés alatt keletkezett adósságot is el kell "osztani", bár a legtöbb nő, erről egyáltalán nem hallott még.
2/12 anonim válasza:
Elválnék.Nem lennék hajlandó egy felelőtlen emberrel élni,aki mellett ennyire bizonytalan a családunk sorsa.
4/12 anonim válasza:
jaj, adjátok el a házat, talán a hitel értékét megkapjátok
5/12 anonim válasza:
Mivel jó sok felelősség szorult belé az elmondottak alapján, így fognám a pakkom, gyermekem ha van és mennék tőle jó messzire.
6/12 anonim válasza:
Minek írtad alá a papírt?
Ha meg a férjedé volt,akkor most következik a rossz.De ha összefogtok lehet még jó belőle.
Gondolom azt akarta,hogy NEKTEK legyen több.
8/12 A kérdező kommentje:
Soha nem volt egyetértés pénzügyekben.
Elég sok mindenről csak utólag szereztem tudomást...
Nem akarok válni, de nagyon nehéz így élni.
A lakáson felül még több millió van magántartozásba :-(
Nem tudom ehhez nem kevés-e egy élet? (kifizetni mindent)
Remélem csinál végre valami nyereséges "üzletet" is!
2010. júl. 6. 19:49
9/12 anonim válasza:
Sok milliót a te aláírásod nélkül nem vehetett fel,hacsak nem átlagon felüli a fizetése...akkor összébb kell húzoszkodni.
Látod most is a "jó üzletet" emlegeted.Nem,a párod nem jó üzletember.Tessék a munka felé terelgetni.
10/12 anonim válasza:
Mielött az jönne,hogy könnyű verni a csalánt más....megírom,volt amikor négyen éltünk egy albérleti(!)szobában(!).Ha elötte rám hallgat nem kerültünk volna oda...de együtt voltunk,túljutottunk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!