Hogy reagálnátok arra, hogyha a férjetek ilyet művelne?
Van egy Citroen C4-es kocsim. Mostanában nagyon sok baj volt vele. Legalább kéthetente szerelőnél volt és rengeteg pénz lett ráköltve. A férjemnek már nagyon elege volt belőle. Sokszor mondta, hogy adjuk el és vegyünk helyette egy normális kocsit. Én viszont nem akartam eladni mert szeretem.
Aztán ma reggel elakartam menni itthonról és megint nem indult be.
Bementem szólni a férjemnek, hogy mi van. Ő még az ágyban feküdt és TV-zet. Mondtam neki, hogy nem indul be a kocsi. Nem szólt egy szót se csak elindult ki az udvarra a szakadó esőbe egyszál pizsamában. Felkapta a fejszét és elkezdte vele ütni a kocsimat. Betörte a szélvédőt meg néhány ablakot. Betörte a lámpákat, leütötte az egyik tükröt meg több helyen bele vágta a fejszét több helyen a kocsiba. Aztán leköpte majd mondta, hogy menjek el az övével. Aztán visszafeküdt az ágyba mint aki jól végezte dolgát.
Nem azért de én megtudom őt érteni.
Nekem is volt olyan kocsim amit hajszál híján szétvertem annyira sz@r volt. Egyedül azért nem tettem mert nekem sok pénz volt az ára. Ha viszont az anyagi oldal nem lett volna gond, simán szétvertem volna:)
Mégse vagyok két lábon járó dühöngő gép:)
Pont ezt akartam mondani,úgy látszik annyi indulat van bennünk internetezőkben,hogy egy autó szétverése baltával egész normális a pontozások szerint.
Vicces,de egyébként én is megértem.Mert ha csak ő keresi a pénzt,állandóan a te heppjeidet elégíti ki és egyszerűen hiába mondta szépen,hogy elég legyen,végül elkeseredésében ezt tette...
Ha különben nyugodt és máskor nem csinált ilyet. Akkor látok benne logikát.
Így már biztosan nem fogja többé bosszantani, nem kell azon agyalni, hogy pl egy előzés közben áll meg alattad.
Így letudta a dolgot. Tuti nem csináltatjátok meg. Vége.
Francia autókat szerintem kerüljétek. Tényleg aranyos, nekem is tetszik a formája. De pocsék autó.
Bocsi, de ezen jót mosolyogtam:)
Hidd el, ha nem lenne pénzetek, nem verte volna szét a kocsit, de így mindegy:)
Páromnak egyszer sikerült megtanítani a laptopot repülni,mert lassan töltött be az oldal. :)
Szervíz 3 hétig, utána becsülte:D
Itt amúgy mkinek tökéletes férje van, ne vedd a szívedre:)
Summa summárum gondolkozz el magadon,hogy az eddig ezek szerint nem agresszív férjedet,hogyan kergetted mégis az őrületbe.
Én egyébként szintén anyagi gondokkal vagyok ellátva,de már csak rövid ideig az én autóm ezért 1 éve a garázsban áll és nem vezetek.
De ha ilyen feleségem lenne és nem értené meg mi a helyzet,hogy feleslegesen nem dobálok ki százezreket,hát...
Tudod én teljes mértékben igazat adok a férjednek.
Minden embernek van valami ami miatt szarok a napjai. Kinek anyagi gondok, kinek családi problémák, stb. stb.
A legtöbb ember nem tud megszabadulni a gondjaitól.
A férjed sokáig kérlelt hogy oldjátok meg a problémát (és tényleg kívánom hogy ez legyen a legnagyobb)...
Te semmibe vetted.
Csak lapátoltál rá, ha megint nem indult be az a szar, miért azzal kezdted hogy berohantál a férjedhez? Túlcsordult a pohár és megoldotta hogy kénytelen légy eltűntetni a problémát az életéből.
Ha mindenki így csinálhatná, nem lenne ennyi lelkileg megnyomorodott ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!