Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok arra, hogyha...

Hogy reagálnátok arra, hogyha a férjetek ilyet művelne?

Figyelt kérdés

Van egy Citroen C4-es kocsim. Mostanában nagyon sok baj volt vele. Legalább kéthetente szerelőnél volt és rengeteg pénz lett ráköltve. A férjemnek már nagyon elege volt belőle. Sokszor mondta, hogy adjuk el és vegyünk helyette egy normális kocsit. Én viszont nem akartam eladni mert szeretem.

Aztán ma reggel elakartam menni itthonról és megint nem indult be.

Bementem szólni a férjemnek, hogy mi van. Ő még az ágyban feküdt és TV-zet. Mondtam neki, hogy nem indul be a kocsi. Nem szólt egy szót se csak elindult ki az udvarra a szakadó esőbe egyszál pizsamában. Felkapta a fejszét és elkezdte vele ütni a kocsimat. Betörte a szélvédőt meg néhány ablakot. Betörte a lámpákat, leütötte az egyik tükröt meg több helyen bele vágta a fejszét több helyen a kocsiba. Aztán leköpte majd mondta, hogy menjek el az övével. Aztán visszafeküdt az ágyba mint aki jól végezte dolgát.

2013. márc. 21. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
66%

Semmi baja a férjének. Csak a töke tele volt már a sz@r kocsival, teljesen normális volt a reakciója.

Gondolj már bele! A nő mondja nap mint nap, hogy rossz a kocsi, a baj van vele, de azért kínlódjunk vele mert szeretem. Erre a századik ilyen problémánál betelt a pohár. Nekem halál szimpi a férjed.

2013. márc. 25. 20:35
 52/64 anonim ***** válasza:
66%

Ez durva :O

Elsőre biztos meglepődnék, de ha utána teljesen normális, akkor nem csinálnék belőle nagy ügyet. Lesz egy szép új autód :) Ha nem mondta volna hogy kapsz másikat, nah akkor lenne probléma

2013. márc. 25. 21:25
 53/64 anonim ***** válasza:
60%
Neked kellett az a roncs. Akkor miért a férjed piszkálod, hogy már megint rossz?????? Rossz, intézkedsz egy teljes felújításról és marad a szeretett kocsid.
2013. márc. 25. 21:57
 54/64 anonim ***** válasza:
26%
Uramisten, majd legközelebb úgy csinál mint a Tényői apuka, aki belevágta a fejszét a két gyerekébe, meg a feleségébe! Te nem félsz ezek után tőle?
2013. márc. 25. 23:17
 55/64 anonim ***** válasza:
15%
Nem egészen értem. Nem sok oka van annak ha nem indul be egy kocsi. Az okot kellene megszüntetni... S akkor nincs miért dühöngeni...
2013. márc. 25. 23:26
 56/64 anonim ***** válasza:
6%
szerintem megszállta egy démon
2013. márc. 26. 11:20
 57/64 anonim ***** válasza:
61%
En megertem a ferjed teljesen...szertverte mert csak a baj volt vele.Nincs vele semmi baj es nem fogja belvagni a fejszet a gyerekekbe se ez baromsag.Az en parom is vagott mar foldhoz telefont sot anyosom meg amikor meg kicsi volt valamelyik gyerek elment otthonrol biciklivel es keson jott haza valamerre elbicajozott anyos meg olyan ideges volt h kessel szetvagta a gumikat amikor hazaert.Van ilyen en jot nevettem volna egy gonddal kevesebb.
2013. márc. 26. 12:12
 58/64 anonim ***** válasza:
10%
A férjed kocsmát, meg diszkót üzemeltet. Ebből kifolyólag felsőbbrendű érzése van, azt hiszi, hogy bármit megtehet, hisz Ő a Jani. DE! Kapsz egy másik autót nem? Amúgy én a helyedben Mercedest választanék:) Amúgy tényleg, minek kellett még az, az autó? Ennyi baj van vele, költene egy francia autóra a halál!
2013. márc. 26. 12:26
 59/64 Vicuska87 válasza:
59%

Ezen jót nevettem! Ha nincs köztetek semmi gond, akkor ne aggódj, csak szimplán bebiztosította, hogy a kocsi megy a roncstelepre! :D

Végül igaza van, mert ha annyit ráköltöttek, és még mindig nem jó, és másképp úgysem tudsz megválni a kocsitól.

2013. márc. 26. 13:28
 60/64 anonim ***** válasza:
67%
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de én nem lennék meglepve ha az egész performansz alatt egy higanymiliméterrel sem ment volna fel a vérnyomása. Szerintem már régebben eldöntötte, hogy lesz az a pont amikor nem akar tovább szivni az autód miatt, u.h. most kiiktatta végleg, voltak egyéb opciók, de azt meg te nem akartad, igy ez maradt neki.
2013. márc. 26. 13:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!