Arra mit reagálnátok, ha a férjetek azt mondaná, hogy remélem nem lesz akkora a melled, mint a lufi és ugye nem nő meg a párizsi?!
Basszus, hiába próbálom elmagyarázni, hogy a mellem azért nő, hogy a baba etetését elláthassa + ha a párizsi növekedésének nincs is funkciója, ezzel semmit nem tudok csinálni. :(
Volt más is ilyen helyzetben?
Mi ez a párizsi?
Ah nekem a párom örült a mell növekedésnek, pedig nem volt kicsi mellem soha sem, de szerinte szuper ha megnönek a cicik.
te férjed anti cicis, gondolom eddig is inkább a kismellü nöket nézegette meg.
Nagyon buta és tájékozatlan vagyok, de mi az a párizsi?!?
Fura férjed van, a pasik általában imádják a kismama párjuk nagyobb mellbőségét.
A bimbó körüli részt hívjuk mi párizsinak.
Egyébként nem, cicimániákus volt eddig, de amióta babát várok és nől, annyira nem a kedvence, sajnos :((
Hát ez az!
Nekem is baromi szarul esik.
Mert ha azt mondaná, ne hízzak annyit, oké, azért tudok tenni, kevesebbet enni.
De a cicim növekedéséről nem tehetek :(
Párizsi??? Ez most komoly? Mindjárt leesek a székről...
Amúgy meg tényleg csúnya,ahogy a férjed gondolkodik. Én jól kiosztanám.
Ne haragudj, de nagyon "értelmes" férjed lehet.... Bele se merek gondolni, mi lesz később.
Hogy válaszoljak a kérdésedre, mit is reagálnák: tuti felhúznám magam és jól leteremteném.
Ú ne haragudj, de én tuti baromira kiakadtam volna egy ilyen mondaton. :(
Az én párom azt mondta, mindegy milyen leszek, akkor is szeretni fog, és örül, hogy ajándékozok neki egy babát, amire olyan régóta vágyik. Szerintem ez a normális hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!