Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Arra mit reagálnátok, ha a...

Arra mit reagálnátok, ha a férjetek azt mondaná, hogy remélem nem lesz akkora a melled, mint a lufi és ugye nem nő meg a párizsi?!

Figyelt kérdés

Basszus, hiába próbálom elmagyarázni, hogy a mellem azért nő, hogy a baba etetését elláthassa + ha a párizsi növekedésének nincs is funkciója, ezzel semmit nem tudok csinálni. :(

Volt más is ilyen helyzetben?

2012. ápr. 17. 14:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok.

Lesznek/lehetnek még cifrább változások is a testeden a terhesség és a szülés során (striák, vágott seb stb.), jó lenne, ha a párod érző lényként, és nem kiállítási darabként kezelne.

2012. ápr. 17. 14:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet visszamondtam volna, hogy remélem, 40-50 évesen nem lesz sörhasad mert nekem az nem szexi. Amúgy sztem beszéld ezt meg vele, hogy neked ez rosszul esik, és nem tehetsz arról, hogy milyen változáson megy át a melled. Aprópó én örülnék neki, ha nagy melleim lehetnének szoptatásra, mert az enyém elég kicsi, most vagyok 7 hetes terhes, de remélem, hogy jó nagyra megnő, hogy legyen kajcsija a gyereknek. Örülj neki, hogy nagy lesz a melled, mert az jó a kicsinek, a férjednek meg megmondhatod, hogy "ezek után ne is várd, hogy megkínállak vele". :)
2012. ápr. 17. 14:29
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Párizsi? Ezen jót nevettem. :)

Az én férjem nem mondott ilyet, csak annyit, hogy ő úgy szerette a kicsi melleimet, mert ezek az újak, már nem férnek el úgy a markában... :)

Aztán mikor visszanyerte az eredeti méretét, azt mondta, hogy nagyon örül neki, mert végre elfér rendesen, de ha nagy maradt volna, az sem zavarta volna különösebben. :)

Mondjuk ez a kijelentés a férjed részéről számomra kissé furcsa, mert hát nem te szabályozod, hogy mekkora legyen a melled,és a bimbóudvar! :)

2012. ápr. 17. 14:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy bunkó...már ne haragudj...még azt valahol megértem hogy ha elhízol vagy elhanyagolod magad arra megjegyzést tesz (bár én akkor is rohadt mód megsértődtem volna a férjemre, és az én férjem nem is mondott ilyet sose, tudta hogy terhességek után visszanyerem a formám mert én se szeretek x kilóval több lenni mondjuk) de egy ilyen dologra amiről FULL nem tehetsz egyrészt másrészt a babátok érdekét szolgálja (ez már csak így van, tudományos tény hogy nagyobb és sötétebb lesz a cici bimbóudvara meg a bimbó hogy könnyebben odataláljon a baba ezt így intézte a természet ) szerintem halál paraszt dolog beszólogatni.

Később ha változik a tested lesz ráncod, megnyúlik a bőröd , karikás lesz a szemed mert az Ő GYEREKÉT hordtad ki és az Ő GYEREKÉVEL éjszakázol akkor is megjegyzéseket fog tenni???

2012. ápr. 17. 14:38
 15/22 A kérdező kommentje:

Hát igen, amiatt aggódok én is, mi lesz később, ha ilyen dolog miatt is "beszól"...amiről tényleg nem tehetek.

És igazatok van, úgy kellene elfogadnia és szeretnie, ahogy vagyok...most nagyon elgondolkoztam... :((

Örülök, hogy örömet okoztam nektek az átnevezésünkkel. :DD

2012. ápr. 17. 14:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig is nagy mellem volt,a terhesség előtt is,de most pf.oltári nagy,és a Férjem imádja.Sőt tetszik neki,hogy van a mellemen egy anyajegy,és ahogy ő fogalmaz a bimbó udvara benőtte. :D Ő nagyon büszke mindenemre,mert mindenem szépen növöget,neki csak az a lényeg,hogy vigyázzak Magamra és a Kisfiúnkra! :D
2012. ápr. 17. 16:14
 17/22 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem ne vedd komolyan, nevess rajta egyet aztán főzz neki egy finom vacsit:) A többi tulajdonságoddal majd lenyűgözöd. Nem kell felvenni, ezt úgyse változtathatod meg. Esetleg kompenzálhatod valami kedvességgel.

Mit jelet az hogy elgondolkodtál? Ez ne legyen váló ok, ne is keress más okot se. A gyerekeiteknek 2 szülő kell, és a vér szerinti szüleire van szükségük, más variáció sosem az igazi. A piszkálódás meg mindenhol előfordul, komolyan! A sörhasas beszólás jó poén lenne, és kvittek vagytok. Hagyd a csudába és lépj tovább :)

2012. ápr. 17. 16:24
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
Az én férjecském a pocakommal meg a popómmal szokott cukkolni. Bosszúból meglötyögtetem neki. Megpaskolom, hogy jól beleremegjen az egész! Aztán csak nevet, és én is. A melled talán szoptatás után visszaalakul...:)
2012. ápr. 17. 16:28
 19/22 A kérdező kommentje:

16.24es, igazad van, talán jobb, ha nem is veszem fel :)

Jaj, az elgondolkodás, dehogy, egyátalán nem arra vonatkozott, hanem hogy mi lesz tényleg később, ha most az a legnagyobb problémája, hogy nagy cicim lesz...aminek más pasik hogy örülnek.

Remélem csak poénkodott, és nem gondolkozom ezen tovább. :)

Köszi mindenkinek a hozzászólást.

Remélem nektek nem lesz hasonló sem...

2012. ápr. 17. 18:01
 20/22 E61 ***** válasza:
Sziasztok! Én is párizsinak hívom a párizsit már évek óta... Ami a legjobb, h nekem alapból nagy és a terhesség alatt még nő is a mellemmel együtt, meg persze sötétedik is. Szülés idejére inkább romlott párizsinak nézett már ki olyan barna volt.. :) 4 éves és 23+2 napos kiscsajok anyukája
2012. ápr. 18. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!