Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok arra, hogyha...

Hogy reagálnátok arra, hogyha a férjetek ilyet művelne?

Figyelt kérdés

Van egy Citroen C4-es kocsim. Mostanában nagyon sok baj volt vele. Legalább kéthetente szerelőnél volt és rengeteg pénz lett ráköltve. A férjemnek már nagyon elege volt belőle. Sokszor mondta, hogy adjuk el és vegyünk helyette egy normális kocsit. Én viszont nem akartam eladni mert szeretem.

Aztán ma reggel elakartam menni itthonról és megint nem indult be.

Bementem szólni a férjemnek, hogy mi van. Ő még az ágyban feküdt és TV-zet. Mondtam neki, hogy nem indul be a kocsi. Nem szólt egy szót se csak elindult ki az udvarra a szakadó esőbe egyszál pizsamában. Felkapta a fejszét és elkezdte vele ütni a kocsimat. Betörte a szélvédőt meg néhány ablakot. Betörte a lámpákat, leütötte az egyik tükröt meg több helyen bele vágta a fejszét több helyen a kocsiba. Aztán leköpte majd mondta, hogy menjek el az övével. Aztán visszafeküdt az ágyba mint aki jól végezte dolgát.

2013. márc. 21. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
75%

Én akkor szeretém az autóm, ha az jól funkcionálna.

Ha csak áll a garázsban, és költöm rá a pénzt, de amúgy semmire sem jó, akkor nem szeretném. Hacsak nem valami ritka különlegességgel van dolgom, amit tuningolok, alakítgatok, stb.

Hogy baltával szétverte, ez kicsit ősemberes, de nyilván unta már.

2013. márc. 21. 20:41
 32/64 anonim ***** válasza:
54%
Igen ijesztő lehet egy ilyet látni. DE(!), az emberek annyira stresszesek, hogy a legtöbben, ha rosszul áll egy fűszál meg tudnák ölni egymást. És ez mind azért van, mert senki nem tudja hol levezetni a feszültséget. Ha alapvetően nem agresszív, nem bánt, nem fenyeget, akkor nem csinálnék belőle ügyet. Egyszer így vezette le a feszkót. Ne legyen belőle rendszer és kész.
2013. márc. 21. 20:49
 33/64 anonim ***** válasza:
75%
Én máris nagyon kedvelem a férjedet.
2013. márc. 21. 20:53
 34/64 anonim ***** válasza:
59%
A FÉRJEDNEK JÓ A PROBLÉMA MEGOLDÓ KÉPESSÉGE!!!
2013. márc. 21. 20:59
 35/64 anonim ***** válasza:
40%
Citroen autó? Én is szétvágtam volna! Aki Citroent vesz, az buta.
2013. márc. 21. 21:16
 36/64 anonim ***** válasza:
51%
Akármilyen rossz kocsi volt, nekem is fájna érte a szívem. Mondjuk ha szeretek egy ceruzát és szétrágja a kutya akkor is szomorú vagyok mert az enyém volt és "tönkrement". Attól függ hogy érzel hogy mennyire kötődsz így tárgyakhoz, ha téged nem hat meg és nem számít hogy pár százezerért esetleg eladhattátok volna, akkor ne ess kétségbe, nem hinném hogy idegbeteg a férjed. Betelt nála a pohár, ez nem jelenti hogy téged is bántana.
2013. márc. 21. 21:16
 37/64 anonim ***** válasza:
56%

Ahogy olvastam a soraid, hát..elképzeltem és nevettem egyet. :D Biztosan ijesztő lehetett személyesen végignézni, főleg, hogy tök váratlanul ért dolog. De ha utána, vagy előtte veled nem balhézott, nem volt agresszív, akkor nem tartanék tőle, vagy képzelnék bele mindenfélét, hogy én leszek a következő akit majd megver..

Meg tudom érteni, hogy költ a kocsira, közben aggódik, hogy vajon legközelebb honnan nem tudsz majd elindulni, és mehet érted, meg vontathatja majd haza az autót, és mindezt a semmiért, mert a sokadik javításra sem indul el reggelre..

Szerintem ne aggódj, ne agyalj sokat ezen. :)

2013. márc. 21. 21:21
 38/64 anonim ***** válasza:
29%
Orvoshoz vinném.
2013. márc. 22. 00:33
 39/64 anonim ***** válasza:
62%
szerintem tök jó fej férjed van:) nekem határozottan szimpatikus :D
2013. márc. 22. 00:37
 40/64 2122 válasza:
34%

Nemcsodálom. Neki ez nem pénz aztán ahhoz képest folyton csak javítgania kell. ha a vállalkozásaival foglalkozna annyit mint a te kocsiddal sokkal többet tudna keresnie.

én is időnként arra gondolok h megfogom az egész gépemet és kidobom az ablakon meg hasonlók ,de tudom h szr gép folyton javítgatnom kell ,de számomra ez is érték. utána megbánnám. mindig lenyugszok mielött folytatnám a javítását. neki ez nem volt meg.

2013. márc. 22. 02:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!