Ti hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy a párotok/férjetek ismét felvette a kapcsolatot azzal a személlyel, akivel 1 éve megcsalt?
A megcsalás szó használata lehet, hogy egyeseknek túlzás, de számomra létezik érzelmi megcsalás is, amit viszont kimerítettek a tavaly történtek.
Megismerkedett akkor neten egy csajjal, akivel onnantól elválaszthatatlanok voltak. Folyton beszéltek (msn, skype, telefon), előttem ezeket titkolta, de amikor már nem tudta tovább tagadni, hogy komolyabb a dolog, mint barátság (ugyanis a csaj késő este hívogatta telefonon, meg írkált neki sms-t, hogy várja gépen), bevallotta, és azt is, hogy volt webkamerázás is köztük, amikor történt egysmás és nem is egyszer.
Én akkor ebbe belebetegedtem, de idővel enyhült a fájdalmam és láttam rajta is, hogy engem akar, szeret és nem akar elveszíteni. Akkor lekoptatta a csajt, nem beszéltek többet.
Most azonban ismét borult a bili, kiderült, hogy felkereste őt a csaj emailben kb 2 hónapja és azóta újra beszélnek. Állítja, hogy csak barátok és csak beszélgetnek, mert kedveli mint embert és a csaj nem akar már tőle semmit, de én ezt nem tudom lenyelni. Képtelen vagyok elfogadni azt, hogy ő tartja a kapcsolatot egy olyan nővel, akivel "megcsalt", aki miatt hosszú hónapokig b.szta át a fejem, még ha most állítása szerint nincs köztük semmi, csak beszélgetnek. Számomra ez borzasztóan megalázó és menekülni szeretnék ebből az egészből. Már megtettem az első lépést, csak félek, hogy visszatáncolok, ha sokat keres. Azt hiszem erőt meríthetnék abból, ha látnám, mások is úgy gondolják, hogy ez tűrhetetlen. Persze az ellentétes véleményekre is kíváncsi vagyok, mert érdekelne, hogy én reagálom-e túl!
Ha számít, 7 éve vagyunk együtt, úgyhogy emiatt sem egyszerű nekem a döntés.
Kérlek, privátba ne írjatok, mert egy barátom profiljáról tettem fel a kérdést, valószínű már itt sem tudok hozzászólni az esetleges kérdésekhez.
Úgy látom az ötöst is arra tanították a szülei, hogy feleslegessé vált játékait adja oda a kevésbé szerencséseknek. :)
Én is így reagálnék. Mehet a fenébe.
Nem lenne jó vége ennek hosszú távon. Most még csak neten "csal" majd élőben is. Láttam már ilyet sajnos. Most légy erős és hagyd ott, jobbat érdemelsz.
nő/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!