Ti hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy a párotok/férjetek ismét felvette a kapcsolatot azzal a személlyel, akivel 1 éve megcsalt?
A 9. vagyok
Kiegészíteném azzal, hogy nem feltétlenül hinném el amit mond, sőt... Nagyon minimális esély lenne arra, hogy folytatódjon a dolog, de olyan típus vagyok, akit nagyon érdekelnek a miértek, és tudni is akarom rá a választ. Már csak azért is, hogy tudjam, a következő kapcsolatomban mire figyeljek jobban. Tanulni akarok a másik és a magam hibáiból. Ezért nem dobnám ki minden szó nélkül.
Év elején az én párom is sokat csetelt csajokkal, viszont tényleg csak írásban beszélgettek. Néha elolvastam, és mikor láttam hogy a csaj megadta a számát a páromnak kivertem a balhét és választás elé állítottam. vagy befejezi, vagy elhagyom. Abba hagyta és most boldogabbak vagyunk, mint az eset előtt.
Szóval sztem te is tedd ezt. Válasszon!
velem is megcsinálta a pasim.
röpült
egy-két hónapig rossz volt, de túltettem magam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!