Miért ragaszkodik egy olyan nő aki 350-400 ezret keres egy hónapban a 15 ezer forintos gyerektartáshoz? Ezt mondja meg nekem valaki?!
"Anyaként szégyelld magad, hogy más anya gyerekétől elvennéd a pénz, csak mert kényelmesebb gyesen lenni"
A volt feleség is szégyellhetné magát ilyen alapon, hogy más gyerek szájából kiveszik a kajára valót, csak mert "jár neki".
Lehet én vagyok a hülye, hogy ennyire emberségesnek születtem, de nekem ennyi fizetés mellett nem lenne képem elkérni azt a pénzt.Lehet az a gyerek egy nap alatt majd elszórakozza, ezeknek meg enni nem lesz mit.
Félreértés ne essék, én sem tartom felelősségteljesnek abból a szempontból a kérdezőt, hogy ilyen anyagi háttérre 2 gyereket is be mertek vállalni.Viszont a volt feleség is kb olyan lehet, hogy 2 Ft-ért eladná a saját anyját.
Bocsi,de nekem ez a véleményem.
52: Apuka miért csinál egy szakajtó gyereket, minek neki az erején felül szép kecó hitelre, ha az elsőt sem tudja megfelelően ellátni?
Amúgy meg az a természetes, hogy minden anya a saját utódja érdekeit nézi, a kérdező is a sajátjaiét, a volt nej is a sajátjáét. Az nem normális, ha valaki a más gyerekét nézi hogy az egyen, jól éljen a sajátja előtt.
"Az nem normális, ha valaki a más gyerekét nézi hogy az egyen, jól éljen a sajátja előtt."
Gondolom a volt feleségnek nem jelent gondot enni adni a gyereknek.
Persze, amúgy logikus, ilyen világban élünk. A pénz mindennél többet ér.:)
Oké, megtudtam a választ.
Senki (vagy csak nagyon kevesek) által nem normális kérés az egy volt feleség felé, hogy pár hónapig, ne kérje már a gyt-t (aztán majd valahogy bepótoljuk) mikor semmi baja nem lesz belőle a gyereknek.
Felfogtam. Én vagyok a hülye, hogy azt feltételeztem ennyit segíthetne.
Annak meg örülök, hogy mindenki talál munkát/rész munkát. Lehet tényleg én csinálok valamit rosszul...
45/54 ma 13:18 - al értek egyet.. bennem is van ennyi emberség... de úgy tűnik, már ez is kihalóban van manapság...
nekem ennyi fizum lenne, én belemennék. Mert lehet, hogy a kérdező a volt feleség 1 gyerekével tol ki, de a volt feleség meg a kérdező két gyerekével... és ráadásul az egy gyerekkel 3-4X több pénzből élnek ketten, mint a kérdezőnél 4en... oké, hogy nem kellett volna a plusz gyerek, de erről az a szerencsétlen nem tehet (már a kérdező gyerekei)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!