Miért ragaszkodik egy olyan nő aki 350-400 ezret keres egy hónapban a 15 ezer forintos gyerektartáshoz? Ezt mondja meg nekem valaki?!
Miért van olyan érzésem, hogy apuka a kérdező miatt hagyta el a feleségét és a gyerekét? Na mondjuk ezt a kérdező nyilván nem vallja majd be :)
Figyelj kérdező, feltűnt, hogy a volt feleségnek EGY gyereke van? Úgy, hogy korrekt állása van? Neked rögtön kettő kellett, meg hitel is kellett, most meg a volt feleség a szemét? Röhögnöm kell.
A gyerektartás jár, képzeld, még lemondani sem lehet róla (én le szerettem volna), a bírónő mondta, hogy az a pénz a gyereké, törvényileg van előírva.
Az pedig, hogy ti milyen anyagi helyzetbe vállaltatok gyereket, és mennyit, abszolút a ti döntésetek, az előző családi kapcsolatnak ehhez semmi köze nincs.
Persze, értem, hogy kicsúsztatok a számításból, hogy hitel van, meg csak gyes, nehezen éltek, de attól még a kötelező dolgok mindenki vonatkoznak! Nem háborogni kell, hanem akkor keressetek mellékállást, vagy kicsit jobban spóroljatok...
Nem miattam hagyta el. Bár tény, hogy nő IS volt a dologban, meg más is, ami kettőjükön múlt. Ez mindegy. Az végül is igaz, hogy nem az a nő aki szereti ha elhagyják.
Igen két gyereket akartam. Ennek több oka is van, amiről nem fogok beszélni nyilvánosság előtt még egy anonim oldalon sem. Biztos lesz munkám, mert kell hogy legyen. Addig viszont szerintem megérthetné a volt felesége a helyzetünket. Vagy nem? Ebben sem értettek velem egyet?
1: törvény
2: nem csak megcsinálni kell azt a gyereket.
A gyerek anyjának semmi köze ahhoz, hogy nektek még hány gyereketek van, neki a sajátja a fontos és igaza van.
Oké, látom egyedül maradtam a véleményemmel :)
Én a helyében pár hónapot kibírnék. Lehet én vagyok a hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!