Miért ragaszkodik egy olyan nő aki 350-400 ezret keres egy hónapban a 15 ezer forintos gyerektartáshoz? Ezt mondja meg nekem valaki?!
1. Ha egyedül nevelném a gyerekemet, hiába keresnék 300-400 ezer forintot, akkor is igényt tartanék a tartásdíjra, mivel a mai világban az ember nem tudhatja, hogy fél év múlva is lesz-e munkája vagy sem, így jó ha van egy kis aranytartaléka a legrosszabb esetre. Ha netalántán a volt feleség elveszíti a munkáját ő sem mondhatja a gyerekének, hogy "sajnálom kicsikém, ma nem eszünk, mert nincs pénz".
2. Az eredeti kérdésfeltevésben még szó sem volt az ideiglenes nem fizetésről, az egyértelműen arra vonatkozott, hogy ilyen fizetés mellett EGYÁLTALÁN MINEK kell az apának fizetni? A finomításra csak akkor került sor, amikor mindenki más véleményen volt és nem adták alá a lovat, tehát a kérdező szándékait is erősen megkérdőjelezném.
"Mint már írtam kicsit meglepett, hogy más is úgy gondolkodik mint ő. " Ahogy elnezem, minden hozzaszolo ugy gondolkodik, ahogy o. Nem lehet, hogy benned van a hiba?
Ez a vicc jutott eszembe rolad: Figyelem, figyelem!-szólal meg az autórádió-Felhívjuk az M7-es autópályán utazók figyelmét hogy legyenek óvatosak, mert egy õrült a forgalommal szemben robog. Egy autós, aki szintén hallgatja a közleményt hirtelen felcsattan:
-Hogyhogy egy? Mind!
Fantasztikus vicc. Meg is lett oldva minden problémám.
tolerálni mások problémáit. Meg fogok változni.
Nézd, én sajnálom, hogy nehéz körülmények közé kerültetek.
De ehhez tényleg semmi köze a volt feleségnek, pláne nem az elsőszülött gyermeknek.
Napi 500 Ft-ot biztosan össze tudtok spórolni, jobb, ha ezzel nem vagyok elmaradva. Ha nagyon nehéz helyzetbe kerültetek, igényeljetek szociális segélyt az Önkormányzatnál, add a gyermekeket óvodába vagy bölcsödébe, és bármilyen munkát vállalj el. Ez jobb, mint szívességet kérni a volt feleségtől, nem?
Azért ragaszkodik, ahogy már előttem is mondták, mert ez nem neki, hanem a gyerekének jár. Hogy miért nem tud ideiglenesen eltekinteni tőle, azt nem tudom azt nyiéván ő tudja csak.
Ha ilyen helyzetben lennék és biztosan tudnám, hogy gázban van, szerintem beleegyeznék, még akkor is ha nem lenne a volt férj a szívem csücske. Haragudtam én már sok emberre, de sosem örökké, és sosem állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!