Miért ragaszkodik egy olyan nő aki 350-400 ezret keres egy hónapban a 15 ezer forintos gyerektartáshoz? Ezt mondja meg nekem valaki?!
Nem olvastam el az összes választ, mert van elég sok.
Én a ti helyetekben nem vállaltam volna 2 gyereket, ha tudom ennyi jut a megélhetésre. Legyen akkor 1, de az kapjon meg mindent.
Jó.. Akkor egyet zaciba adunk.
Ezeknek a hozzászólásoknak nem tudom mi értelme. Már leírtam kismilliószor, hogy nem így terveztük. De MOST ez van egy kis ideig.
Vásár után okos a paraszt, és az sem segít rajtad, hogy elvált gyermekes férfivel nem kezdünk, mert a te háztartásodat is érinti később, hogy annak a gyermeknek is fizetni kell a költségeit....
Szerintem már minden oldalról körbejártuk a témát.
Miért szavazzátok le azt, aki ad tanácsot a kérdezőnek, netán valamiben igazat ad?
Nem nektek kell, hogy hasznos legyen a válasz, hanem a kérdezőnek.
Az a vicces, hogy itt hőbörögtök, hogy nem dolgozik a kérdező, ahhoz képest, ahogy látom sokan már reggel óta ide írnak.
Megnézném, hogy hányan vannak itt munka nélkül, de osszák az észt.:D
S pontozzatok le nyugodtan, úgyis ennyi a legnagyobb örömötök az életben!:D Sok véranya :D
Egyébként viccen kívül a 92-es választ is én írtam. Kíváncsi voltam, ha csak szidom a kérdezőt, mi lesz. Persze, hogy nagyobb százalékot kaptam.:D
Viszont ezt a gondolatot én már írtam hamarabb is (hogy elég lett volna 1 gyerek), csak még oda írtam azt is, hogy a volt feleség is elég pénzéhes. Na akkor 0%-ot kaptam.
Jó kis teszt volt arra, hogy milyen emberek írnak ide.
Amúgy csak jelezném, hogy a zöld kezecske nem egyenlő a like gombbal!;)
"Szóval ha ő lenne munkanélküli pár hónapig, nem én akkor érthető lenne.. Mitől más ez? :)"
Ki csinálta a gyereket, te vagy a férjed?
A gyerekem apjával tudok megértő lenni, főleg ha látom az igyekezetet is, és azt, hogy átmeneti problémáról van szó.
Az új nőcinek meg a gyerekeinek kell, mert potyognak a gyerekek meg szép családi ház kellett? Kit érdekel? MIATTUK legyen kevesebb az enyémnek? Túrót.
Hát ez a különbség. Most visszaolvastam a válaszokat, úgy látszik, hogy nem én vagyok az egyetlen, akiben felmerült, hogy nem véletlenül nem akar jótékonykodni: ki tudja, hogy látja-e még azt a pénzt, most csak pár hónap, aztán lesz belőle két év, aztán csak a 15-re jut épphogy (az elmaradást "majd" megadjátok) mert a te gyerekeidnek ez vagy az kell, most iskolakezdés, most nyári tábor....
Hiába kerestél jól a szülés előtt és azt hiszed, hogy majd ha a gyerekek mennek oviba/bölcsibe, majd újra kapkodnak utánad: hát nem. A kisgyerekes anyuka olyan mint a leprás, a legtöbb helyen irtóznak tőle. Úgyhogy a volt nejecske helyében én sem hinnék abban, hogy te majd elmész dolgozni, akkor majd dől a pénz és az elmaradást is rendezitek.
Kedves Kérdező,
MOST ez van egy ideig, össze kell húzni nagyon a nadrágszíjat. Miért nem kértek kölcsön a szüleitektől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!