Mit lehet tenni, ha a párom ennyire ragaszkodik a szüleihez?
Lassan egy éves kapcsolatban vagyok. Páromnak eleinte semmi baja nem volt az összeköltözéssel, aztán pár hónapja megváltozott a véleménye, hirtelen már korainak tartja. Egyszer meg azzal jön, hogy miből élnénk meg, nem akarja, hogy én tartsam el... (ő olyan 78ezret keres, én 90-et) Meg neki a szüleit kell támogatni, holott ők nem várják el. Egy ismerős a lelkére akart beszélni, neki azt mondta érvként, hogy segítenie kell füvet nyírni, fát behordani otthon...
Mit lehet kezdeni vele? Ha beszélni akarok erről, hárít, szerinte én rá akarom erőltetni, meg mit akarok ennyi idő után...
Megmondtam neki, értem az érveit, de ezekkel ugyanúgy jöhetne nekem 5 év múlva is, mert 5 év múltán is kell füvet nyírni és fát hordani... :S És a szülei sem lesznek kijjebb az adósságokból, mivel egyik hibát a másikra halmoznak anyagi döntésekben. Erre annyit tudott felelni, hogy lehetséges, mit tudja ő, mi lesz 5 év múlva... Hát köszönöm. :S
huszonéves lány
Szia!
Lehet, hogy azért keresi a kifogásokat, mert még tényleg korainak tartja! Szerintem ne erőltesd, várd ki, amíg ő is akarja. Mérlegelj, hogy szereted-e annyira a párodat, hogy várj az összeköltözéssel. Vagy pedig szakíts...
Ne erőltesd a dolgot, mert csak elmenekül. Ő még nem érett az összeköltözésre vagy nem elég vakon szerelmes. Vagy megérik és Te kitartassz addig vagy erőlteted és ezzel kimondatot vele azt, hogy nem szeret eléggé.
Dorothy, szexológus
Ő 27 éves lesz.
Egyik válaszolónak: igen, én is kifogásnak találom ezeket.
Volt, hogy ultimátumot kapott, meg is lett az eredménye... apjával ivott, aztán elsírta neki, milyen rossz vagyok, hogy rá akarom erőltetni az akaratomat.
Közben csak azt mondtam, igenis döntse már el, mit akar, mert bár lehet, hogy fiatal vagyok, nem fogok éveket áldozni egy holt kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!