Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti a férjem az ujszülött...

Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
2013. márc. 4. 18:11
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/351 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, hogy tehetted ezt? Komolyan, kicsordult a könnyem! a lányodnak soha nem lesz rendes, szép élete apa nélkül, ha ezt nem érted meg, tényleg nem vagy anyának való. Legalább egy levelet írj neki, miért hagytad el! Kérlek, neki szüksége van rád, nem hagyhatod ott!
2013. márc. 19. 16:27
 222/351 anonim ***** válasza:
77%
*akarom mondani anya nélkül
2013. márc. 19. 16:27
 223/351 A kérdező kommentje:
Ha a férjemen múlik a lányom ugyanolyan lekezelően fog velem bánni, mint az utóbbi 2 hétben a férjem. Ezt kellene eltűrnöm egész életemben csak mert naívan a boldogságot kerestem? Vissza fogok mg menni, de sajnos azt hiszem a lányommal való kapcsolatom sosem lesz jó a férjem miatt.
2013. márc. 19. 16:32
 224/351 anonim ***** válasza:
88%

Aha, a férjed megmondta. Mert ő az etalon, ugye? Egy 2 hetes újszülöttet, a TE gyerekedet otthagytad a nem teljesen normális férjednek. Tudod, hogy a fél éves kislányomnak mi volt a kedvence? Egy pet palack. A drága FP játékra rá sem nézett. Telefon? Az még legalább 10 év.

Nem is akarod magadnak a gyerekedet?

2013. márc. 19. 16:32
 225/351 A kérdező kommentje:
De ti nem tudjátok mit éltem át. A lányomnak mikor beszélt olyanokat mondott rólam, mintha a cseléd lennék. Nem azt mondta neki,hogy anyu így meg úgy, hanem hogy majd Évi kitakarít, majd Évi ad neked enni és utána elviszlek megmutatlak a kollégáknak, ilyenek.
2013. márc. 19. 16:35
 226/351 anonim ***** válasza:
77%
Kedves kerdezo....szedd ossze magad, keress munkat es sporolj amennyit csak tudsz es harcolj a gyerekedert.Ilyen nincsen h egy anya otthagyja a gyereket.En is anya vok megszakadna a szivem ha itt kellene hagynom a kicsit.Kicsit hasonloan idult az en sztorim is mert kimentem kulfoldre latogatooba es megismertem egy ferfit es 4 tali utan terhes lettem.Feladtam mindent es kikoltoztem hozza.Ez 2 eve volt nagyon szeretjuk egymast de ha nem jott volna ossze akkor is kerestem volna valami munkat de a gyereekt nem hagytam volna.
2013. márc. 19. 16:36
 227/351 anonim ***** válasza:
37%
Nem néztem ide egy pár napig, de most égnek állt a hajam! Mi történt?! Elhagyta a gyerekét ez a nő??? Nem a gyerekét, a CSECSEMŐJÉT, akinek az édesanyjára lenne szüksége. Nekem aztán nem tudja ezt megmagyarázni. Szégyen és gyalázat! Hogyan tudta ezt megtenni?! Remélem az életben nem áll szóba vele a kislánya. Meg is érdemli! Remélem nem lesz egy nyugodt perce sem ezután. Pedig hányan és mennyire próbáltunk neki segíteni!
2013. márc. 19. 16:41
 228/351 anonim ***** válasza:
76%
nem értem miért bántjátok. nem arról van szó hogy nem szereti a gyerekét, hanem azt nézi hogy mi a legjobb a babának. most ha ilyen a férj, bármit is tenne a kérdező, ha írna is, miből gondoljátok hogy megkapná a levelet? vagy hogy tényleg nem nevelné ellene? nem mondaná hogy "anyu meghalt a születésednél" stb. a kérdezőnek munkahelye sincs, biztos lakása, semmi. akkor most hova vigyen egy újszülöttet? én megértem. most nyugodtan lehet támadni engem is, mi csak elmondtuk a véleményünket, de a döntéseket a kérdezőnek kellett meghoznia. ő így döntött.
2013. márc. 19. 16:43
 229/351 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen nincs,tuti kamu...valahogy be kell fejeznie a történetet...
2013. márc. 19. 16:44
 230/351 anonim ***** válasza:
94%

226. vok.

Persze elitelendo h egy anya elhagyja a gyereket akar mi is az oka ra de azt is elhiszem h szules utan egy ilyen bejelentes mindenkit padlora kuldene.Nem lehet konnyu felismerni h mindennek vege es a ferje csak atnez rajta a gyerek a lenyeg....En sem birnam idegileg az biztos de turnek csak azert h a gyerek mellett legyek kozbe meg lehetne intezkedni v gondolkodni h hogyan tovabb de akkor se hagynam a babam az tuti.Menj vissza es szeresd ot rad van szuksege.Vissza tudsz menni?? Hogy mentel el?? Elkoszontel a ferjedtol?? Nem rakhat ki a hazbol addig amig nem vagytok elvalva....

2013. márc. 19. 16:49
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!