Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti a férjem az ujszülött...

Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
2013. márc. 4. 18:11
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/351 A kérdező kommentje:
Köszönöm végre, aki megértett. Lelki terrorban éltem ott. Most nem bánt senki de nincs is semmim. Ideiglenes szállást kaptam egy számomra idegennél mert egy barátnőm akit fel tudtam hívni elintézte. Ez is 4 órányira van a gyerekemtől. Szeretem és akarom őt de egy földönfutó vagyok. Akinek van családja az el se tudja képzeni ezt. Akinek mindig van hova viszamenni a szülőkhöz, testvérhez. Nekem nincs, nem is volt. Őszintén, melyik bíró ítélné nekem a 2 hetes kislányomat így? mikor van egy jómódú apja is.
2013. márc. 19. 16:50
 232/351 anonim ***** válasza:
69%
Ilyen és hasonló okokból jó néhány anya elhagyhatná a csecsemőjét. Éppen ezért kellett volna maradnia egy darabig és tűrni. Miféle boldogságkeresről beszél ez a szerencsétlen? Legalább annyira hibbant, mint a férje. Zsák a foltját! Szegény gyerek! Nem lesz az a bíróság a földön, aki neked visszajuttatja a kislányodat! Remélem!!!
2013. márc. 19. 16:55
 233/351 anonim ***** válasza:
33%
A gyereket nem a jómódú apának, hanem a szerető és gondoskodó anyának ítéli a bíróság: Kapj már a fejedhez!!!
2013. márc. 19. 16:56
 234/351 A kérdező kommentje:
De a bíróságot ez nem érdekli. Az érdekli hogy anyagilag hol van jó helye. Én mint mondtam HAJLÉKTALAN és MUNKANÉLKÜLI vagyok. Nem tudok enni adni, ruhát venni és fizetni a gyerek egyéb költségeit.
2013. márc. 19. 16:59
 235/351 anonim ***** válasza:
33%
Te nagyon beteg vagy!
2013. márc. 19. 17:03
 236/351 anonim ***** válasza:
64%

HAJLÉKTALAN és MUNKANÉLKÜLI vagy, de március 4-e óta folyamatosan a neten lógsz és ha válasz érkezik egyből reagálsz rá.

Hm..

2013. márc. 19. 17:06
 237/351 A kérdező kommentje:

Ma jöttem fel napok után először ha nem látnád. Elegem van a szitkozódókból!

Nekem nem lehet szórakozásom? dögöljek meg mert szültem egy gyereket? Elolvastam már pár kérdést, érdekes a gyerekelhelyezésnél mindenki beírja hogy már nem az anyának adják elsősorban hanem ahol jobb helye van.

2013. márc. 19. 17:09
 238/351 anonim ***** válasza:
15%
Mert azzá tetted magad, ezt az utat választottad ahelyett, hogy maradtál volna a gyereked mellett. Majd a bíróságon próbáld ezt megmagyarázni, ne nekünk. Feltehetően ugyanolyan sors vár rá, mint amilyen a tiéd volt: állami gondozás, vagy nevelő szülők. Kár volt neked szülni! Egyébként többnyire a sorsok is öröklődnek. Nézz körül, igazat mondok!
2013. márc. 19. 17:10
 239/351 A kérdező kommentje:
Amúgy tegnap jöttem el otthonról és addig természetesen volt netem és volt telefonom amin netehettem. Most ahol lakom itt használhatom a netet. Egyébként munkát keresek de itt nem sok van vidéken.
2013. márc. 19. 17:10
 240/351 A kérdező kommentje:
Miért várna rá ez? van egy vérszerinti apja aki gazdag és aki imádja és csak őrá várt.
2013. márc. 19. 17:11
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!