Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?2013. márc. 4. 18:11
201/351 anonim válasza:
Ez egy kiváló téma 170 hozzászólás megadásához. Ügyes!
202/351 anonim válasza:
17:28 Szia! Ennek miben van jelentősége, hogy ilyen sok választ kapott?
203/351 anonim válasza:
Különösebb jelentősége nincs, de látszik, hogy a GYAK teljesen felpörgött. Rengeteg embert megérintett; sokan próbálták vígasztalni az anyát. Szóval tömegmozgalommá nőtte ki magát az ügy.
204/351 anonim válasza:
Köszi a választ! Azt hittem, talán növel a százalékán.
205/351 anonim válasza:
No, mi a helyzet, már megunta a kérdező a sajnáltatást?
207/351 anonim válasza:
Írtam a kérdezőnek pár udvarias szót, de válaszra sem méltatott.
208/351 anonim válasza:
Vagy kamu kérdés volt, vagy pedig nincs internet közelben.Lehet kitette a pasi, s ahol most van, ott nincs net. Ki tudja.
209/351 anonim válasza:
Én még mindig szeretném azt hinni, hogy nem kamu a kérdés, de elég nehéz. Nem tudom elképzelni, hogy valaki ilyemnel szórakozzon:-(
210/351 anonim válasza:
Miután nem történt semmi a hazatérés után,rájött,hogy az egész csak az ő kis agyában létezett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!