Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
Nos, ha ez a tortenet valos, akkor a kerdezo helyeben ket szoptatas kozott bevonulnek a birosagra es beadnam en a valokeresetet, kerve a gyerek ideiglenes elhelyezeset nalam.
2013. márc. 6. 19:14
182/351 anonim válasza:
Szia!
Idáig követtem a történedet és nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a vége...Én is azt tanácsolom, hogy amennyi pénzt csak tudsz tegyél el és feltételnül legyen egy B terved ha esetleg elküld a férjed...stb.
Van egy oldal: www.jogiforum.hu
Itt tudsz tanácsot kérni.
A házassági szerződést meg keresd meg!
2013. márc. 6. 19:16
183/351 anonim válasza:
Na ja. Ezek után majd engedi a férje,hogy külön számlán gyűjtögesse a családit meg a gyed/gyest...
2013. márc. 6. 20:10
184/351 anonim válasza:
Pont ez jutott Nekem is eszembe ahogy olvastam a válaszokat, hogy nem fogja engedni a férj, hogy a kérdező "dugdossa", gyűjtse a pénzét számlán, vagy valahol.
Kérdező: Ellát Téged is a férjed, vagy csak a picit? Úgy értem Neked is vesz élelmet, esetleg gyógyszert, ruhát, ami kell, amire szükséged van?
2013. márc. 6. 20:18
185/351 anonim válasza:
durva
2013. márc. 6. 21:43
186/351 A kérdező kommentje:
Nincs kulon keresetem mert mindent a ferjem kezel. A terhesseget mikor megtudtuk akkor mondtam fel azonnalival, hogy egeszseges legyen a baba. A ferjem mindent magara vallalt es nagyon orultem hogy nyugalomban tudom ot varni. Mindenre odafigyelt de mar latom hogy semmi nem az en erdekemben csak hogy neki TOKELETES gyereke szulessen. Nem engedte hogy sulyt szedjek magamra mert hogy milyen undoritoak a 4-5 kilos ujszulottek es a tehen anyukak. Enni kapok persze most epp amennyit akarok szinte tom mert kell a tej.
2013. márc. 6. 21:55
187/351 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy ez nem kamu az túl sok szappanoperát néz.
Ki az a hülye aki felmond és 3. év "fizetett szabadság" na meg a táppénz helyett a felmondást választja.
2013. márc. 6. 22:00
188/351 anonim válasza:
Az aki abban a hiszemben van, hogy a férje épp olyan szerelmes belé, mint ő a férjébe. És ezért elhiszi, hogy a férje szerelemből, féltésből, a KÖZÖS gyerekért hordja a tenyerén, és próbája kímélni a munkától is. Szerinted 100-ból hány terhes fiatalasszonynak fordulna meg a fejében, hogy ez csak színjáték, és "törvényes" béranyának akarják használni?
2013. márc. 6. 22:09
189/351 anonim válasza:
Jaj hagyd már minden második nőt a semmi indokkal táppénzre vesznek és otthon lehetne terhesen, de nem ö inkább felmond és él a sima gyesből:)
Az elmúlt héten feltett összes sztereotip kérdést tartalmazza a kérdés és a kérdező válaszai.
2013. márc. 6. 22:16
190/351 anonim válasza:
Van legalább saját számlád, ahova a gyerek utáni járandóságokat kaphatod? Bár meg lennék lepve, ha a férjed nem beszélt volna rá a közös számlára, amihez csak neki van hozzáférése...:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!