Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?2013. márc. 4. 18:11
211/351 anonim válasza:
Annyit azért írhatna, hogy jól vannak vagy sem, pár mondatot, hogy mi van Velük! Azért voltak itt sokan, akik igazán aggódtak értük, és próbáltak segíteni.
212/351 anonim válasza:
Gondoltam én is arra, hogy talán szülés utáni depresszió....de az később jön ki , hetek múlva
Remélem nem tette ki a kérdezőt a férje, s most meghúzza magát valahol, azért elég durva lenne...
Igaz kamukérdésnek is az lenne, s már az ember félve hinne el sok mindent.
213/351 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem tudtam írni de nem volt internetem. Segítséget is de sok bántást is kaptam. Nem értem az embereket. Ha írtam akkor hogy volt időm, ha nem írtam akkor az volt a baj. A gyerek megváltoztatta a férjem már csak a gyereket szerette engem nem. Elég volt. Elmentem jó messzire, ahol kaptam segítséget. Most lakhatok valakinél. Hamarosan munkát is keresek de még látszik rajtam a szülés, így ki venne fel.
2013. márc. 19. 15:58
214/351 anonim válasza:
Jól értem? Ott hagytad a babádat?
215/351 A kérdező kommentje:
Igen. Ott mindene megvan. Úgyis a rendőrség visszavinné. Kiságyat, ruhákat nem tudtam a buszon elhozni. Itt hova fektetem? Úgyse szeretne engem. A gyerek azt a szülőt szereti aki mindent megenged és mindent megvesz neki. Én ezt nem tudom megadni.
2013. márc. 19. 16:12
216/351 anonim válasza:
" Hamarosan munkát is keresek de még látszik rajtam a szülés, így ki venne fel."
Ha nem örömlánynak vagy rúdtáncosnak állsz, akkor senkit nem érdekel, lóg-e amelled és mekkora a hasad...
217/351 anonim válasza:
Komolyan otthagytad a gyereked?? Úristen..
218/351 anonim válasza:
Tévedésben vagy. A gyerek azt szereti, aki megadja neki a biztonságot és a szeretetet és közben természetesen van hol laknia, étel, stb. Ennyi volt? Meg sem próbálod visszaszerezni a 2 hetes babádat?
Én voltam az egyik, aki megvédett, de amilyen hidegen írsz a kicsiről, elhűltem :-(
219/351 A kérdező kommentje:
A szeretetet megkapja az apjától is, és anyagilag mindent, ami kellhet. Látom milyenek a gyerekek, ha nincs meg a játék vagy később a menő telefon akkor szar szülő vagy. Ezt a férjem is elmondta. Ő MINDENT meg fog venni, amit csak kér. Akkor hol jobb neki? velem, aki csak szeretni tudja de hajléktalanok vagyunk vagy vele akitől mindent megkap.
2013. márc. 19. 16:23
220/351 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ridegségnek tűnik de sokat gondolkodtam. Ha nálam lakna és hetente egyszer az apjánál lenne, nem vágyna onnan vissza a nyomorba amit én adhatok. Hiába 2 hetes, a férjem elintézte hogy olyan nő szüljön neki, akinek a bíróság még újszülöttet sem ítélne oda.
2013. márc. 19. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!