Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?2013. márc. 4. 18:11
261/351 anonim válasza:
Na, gyerekek, Én az elejétől fogva megmondtam hogy brazil sorozat függő a kérdező! Csak nem brazil, hanem valami más. Kíváncsi lennék a a film címére, megnézném, hogy pont az e a sztori, amit a kérdező írt! Mi a címe?
262/351 anonim válasza:
És még mindig nincs válasz, ez már több mint gyanús.
A cím pedig engem is érdekel! :)
263/351 anonim válasza:
Na a címet már senki nem bírja leírni... Végén kiderül, hogy nincs is ilyen film. :D
264/351 anonim válasza:
Leirhatna, az aki elvileg megtalalta, vagy az a valaszado kamuzott?
265/351 anonim válasza:
Haho,attol a valaszolotol kerdeznem,aki irta,hogy van egy ilyen film a Warner gyartasaban:mi a cime???!!!
267/351 anonim válasza:
Na basszus! Ha tényleg film akkor gratulálok a kis sztoridhoz, sikeresen összeugrasztottad a GYK tagjait egy kamu kérdés miatt. Veregesd magad vállon!
268/351 anonim válasza:
Lehet az a válaszoló már kilépett az oldalról és azért nem reagál.. De azért én nézem a Warner 2007-es filmjeit, hátha megtalálom! :D
269/351 anonim válasza:
A kérdező merre van? Hahóóóó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!