Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti a férjem az ujszülött...

Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
2013. márc. 4. 18:11
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/351 anonim ***** válasza:
62%
285-os,282 vagyok,3X lattam a filmet,de nem emlekszem benne ilyesmire,de Szerintem nezd meg a filmet es akkor el tudod donteni te magad is!Erdemes,tenyleg nagyon szep film!!
2013. márc. 19. 18:47
 292/351 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez égés!
2013. márc. 19. 19:05
 293/351 anonim ***** válasza:
32%
Marmint kinek eges?A Kerdezonek vagy annak a valaszolonak,aki azt irta van ilyen film,de azota se hajlando ideirni a cimet?A Jovo kezdeteben nincs szo ilyesmirol!
2013. márc. 19. 19:13
 294/351 anonim ***** válasza:
0%
A kérdezőnek.
2013. márc. 19. 19:16
 295/351 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem egy rendes ember nem hagyja ott a csecsemőjét, még akkor sem ha a híd alá megy és tudja, hogy éhezni fog. Az ösztön nem engedné...
2013. márc. 19. 19:24
 296/351 anonim ***** válasza:
36%
Most olvastam végig a hozzászólásokat és nagyon érdekes. Kissé össze is zavart.Nem tudom eldönteni, hogy ez a kérdés igaz vagy kamu. Elég fiatal vagyok még, hogy ilyent megtudjak ítélni. DE én soha semmilyen körülmények között nem hagytam volna ott a kisbabám. Ez tuti! Pedig nekem sincs sok hely ahova fordulhatnék, gondjaimat is egyedül kell és kellett megoldanom. Kérj segítséget! Olyan nincs, hogy senki nem segít,én addig járnék amíg valaki nem segít. (önkormányzat, bíróság stb.) És nem minden a pénz, minket is anya egyedül nevel(t), nem voltunk gazdagok de felnőttként is azt tudom mondom:soha SEMMI pénzért nem cserélném le az anyumat. Gondold végig, mi lesz ha a kislányod is így fog gondolkozni. Ha meg kamu a kérdés akkor szégyelld magad, mert ez nem játék. Van akivel tényleg megesik.
2013. márc. 19. 19:53
 297/351 anonim ***** válasza:
27%

A legrosszabb amit tehettél hogy otthagytad a gyereked. Ez egy számító sz.r pasi, nem szabad hagyni nyerni.

Gyámhatóságot, bárkit, mindenkit hívj fel hogy segítsenek elhozni a cuccokat és a gyereket a férjedtől, biztos találsz segítséget. Nem hagyhatod csak így magára a babád. Menj vele anyaotthonba!!!!

2013. márc. 19. 19:58
 298/351 anonim ***** válasza:
12%

Itt vannak a kérdező előző kamu kérdései.

Rendszeresen tesz fel ilyeneket.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Olvassátok a kérdéseket, ajánlom figyelmetekbe a kérdező kommentjeit (stílus, betűtípus, stb)

2013. márc. 19. 20:06
 299/351 anonim ***** válasza:
81%

A stílus nem stimmel. Egyrészt a kérdező nem káromkodik, mint a linkelt kérdésben, a másikban pedig a "ha" elé nem tesz vesszőt, míg itt normálisan használja a vesszőket.

A betűtípust nem értem. Egyetlen betűtípus van az oldalon, nem lehet megváltoztatni.

2013. márc. 19. 20:21
 300/351 anonim ***** válasza:
32%

Én is most olvastam végig, de nekem az az érzésem, hogy nem kamu, nem tudom miért, pedig nem vagyok hiszékeny tipus.

HA igaz: nem tudom mit csinálnék ebben a helyzetben, összeomlanék, de nem tudnám otthagyni a gyermekemet, semmi pénzért, inkább tűrnék egy ideig, nyelnék, és folymatosan keresném a megoldást, gyűjtenék, hogy 1-2 év múlva le tudjak lépni a gyermekemmel, mert ilyen apa mellett a gyerek sérülni fog, egyrészről az apa stílusa miatt, másrészről, anya hiány miatt. Válás estén ez neked rossz pont, hogy otthagytad a lányodat, így tuti az apának ítélik. Nagyon sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél, kérj segítséget, önkormányzat, családsegítő, anyaotthon bármi, na hagyd annyiba.

Ha kamu, akkor meg rossz vicc, és meg hiszékenyebb vagyok mint hittem :-(

2013. márc. 19. 21:01
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!