Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?
Engem már csak a film címe érdekel. Privátban is kérdeztem, nem válaszol. Ki az az elmeroggyant, aki felismer egy sztorit, és csak az évszámot meg a Warner Bros.-t árulja el? Nem a rendezőt, vagy a szereplőket, vagy csak egy világosítót, hogy utána tudjak nézni.
A wikipedia-n megnéztem a 2007-es Warner filmeket, elolvastam, miről szólnak, ott ilyen nincs.
Igen, olyan szerencsés vagyok, hogy az életemben ez a legnagyobb probléma.
Én ismerek egy filmet,ami valóban nagyon hasonló.Olyan tíz évvel ezelőtt láthattam,azóta nem.Ha valaki tudja a címét,írja meg priviben.
Szóval adott egy friss házaspár.Babájuk születik.Egyszer csak elrabolja valaki.Nem kerül elő.A házaspárnak rövid időn belül tönkremegy a házassága.Most jön a csavar.A férfi szerelmének nem lehetett gyereke,ezért együtt tervelték ki,hogy a pasi keres egy béranyának való,hasonló nőt,mint a szerelme.A gyerek most már náluk volt.Éltek volna boldogan,csak az igazi anya felismerte a gyereket a kocsiban... Ha valaki ezt ismeri,írja már meg priviben.
Kérdező!
A lehető legnagyobb hülyeséget csináltad, hogy otthagytad a kicsit!!!!
Az, hogy "cselédnek" nézet és stb. még nem túl nyomós érv hogy otthagyj egy 2 hetes csecsemőt az apjával évekig eléldegélhettetek volna együtt és addig tudsz gyűjtögetni spórolni..
De ha már muszáj volt elmenned a gyereket tuti nem hagytam volna ott a helyedben.
Fingom sincs melyik filmrol volt eddig szo... De nekem errol a storyrol eszembe jutott egy film. A cime nem de az tuti, hogy Jenifer Lopez jatszik benne. A storyja meg, hogy o csoro es jon egy "hos" aki elveszi meg veszi neki az alomhazat stb tokeletes eletuk van... lesz egy gyerekuk. Aztan J. rajon hogy a ferje szeretot tart stb es nem turi akkor jol megveri meg minden. Majd szoszerint szoknie menekulnie kell a gyerekkel a vegen meg kinyirja a faszit. Ha megtalalom megirom a cimet... jo film!
Kerdezo en remelem, hogy kamu a kerdes... de ha megsem
... hat nagyon szomoru.... es foleg ax, hogy nem fordulsz a birosaghoz. Tanunak ott lennenek a szobatarsaid, hogy a ferjed ezt elore kitervelte... es aki ilyet megtesz nem normalis... NE HAGYD ANNYIBA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!