Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti a férjem az ujszülött...

Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
2013. márc. 4. 18:11
 311/351 anonim ***** válasza:
75%
298-as! A kérdések, amiket linkeltél,biztos hogy nem ettől a kérdezőtől van, picit jobban olvasd el a kommentjeit és a stilusait. Tipikus olyan eset ez, amikor 1 h...e kitalálja hogy az a kérdés tuti h ettől a kérdezőtől van és MINDENKI azonnal ugrik h úúúristen... A film címmel is. Komolyan mondom, picit nézzetek már utána a dolgoknak. Ha azt írom, h milyen jó móka kútba ugrani akkor ugrotok? Most majd mindjárt jön, hogy én vagyok a kérdező, csak más névvel írok! :D Nagyon dúrva, ami ezen az oldalon folyik és megmondom őszintén, ez a legrosszabb kategória, pedig elvileg felnőtt emberek írnak ide! Ja, + a gyerekvállalás. Állandóan megy az értékelés, amit személy szerint leszarok, de más kategóriába ezt nem tapasztaltam. Süt itt a risszindulatúság, persze tisztelet a kivételnek! A kérdező meg ha valós storyt állít akkor szégyeljétek magatokat h ennyire bunk.ók vagytok! Olvastam én már itt olyan kérdést, hogy a nő szülés után úgy érezte h nem szereti a babáját és kezeltette magát. Az fel sem merült senkiben, hogy ez a nő depressziós?
2013. márc. 20. 09:08
 312/351 anonim ***** válasza:
61%
Kedves kérdező. Nagyon nehéz döntést kellett meghoznod. Nem irigyellek érte az biztos. Kívánom, hogy tudd majd élni az életed, és találd meg a boldogságot . De egyre megkérlek. Ne ezen az oldalon keress vigaszt, vagy tanácsot. De azt hiszem azt már tudod, hogy miért.
2013. márc. 20. 10:53
 313/351 anonim ***** válasza:
42%

Engem már csak a film címe érdekel. Privátban is kérdeztem, nem válaszol. Ki az az elmeroggyant, aki felismer egy sztorit, és csak az évszámot meg a Warner Bros.-t árulja el? Nem a rendezőt, vagy a szereplőket, vagy csak egy világosítót, hogy utána tudjak nézni.

A wikipedia-n megnéztem a 2007-es Warner filmeket, elolvastam, miről szólnak, ott ilyen nincs.

Igen, olyan szerencsés vagyok, hogy az életemben ez a legnagyobb probléma.

2013. márc. 20. 11:33
 314/351 anonim ***** válasza:
28%
313-as, pár oldallal előrébb már leírták, hogy a Jövő kezdete című film sztorija hasonló ehhez elvileg. Én nem láttam még, szóval nem tudom összehasonlítani, hogy tényleg ugyanaz-e a sztori.
2013. márc. 20. 12:13
 315/351 anonim ***** válasza:
29%
Elozo,akkor nem olvastad vegig,par oldallal ezelott leirtam mar,h nem,nem hasonlit,kicsit sem!En lattam,nezd meg te is!
2013. márc. 20. 14:56
 316/351 anonim ***** válasza:
94%
azért a gyk. szlogenje ebbe a kstegoriajaba üt a legjobban:"ahol máshol nem mertél... itt megkerdezheted!":D:D
2013. márc. 20. 15:44
 317/351 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek egy filmet,ami valóban nagyon hasonló.Olyan tíz évvel ezelőtt láthattam,azóta nem.Ha valaki tudja a címét,írja meg priviben.

Szóval adott egy friss házaspár.Babájuk születik.Egyszer csak elrabolja valaki.Nem kerül elő.A házaspárnak rövid időn belül tönkremegy a házassága.Most jön a csavar.A férfi szerelmének nem lehetett gyereke,ezért együtt tervelték ki,hogy a pasi keres egy béranyának való,hasonló nőt,mint a szerelme.A gyerek most már náluk volt.Éltek volna boldogan,csak az igazi anya felismerte a gyereket a kocsiban... Ha valaki ezt ismeri,írja már meg priviben.

2013. márc. 20. 16:08
 318/351 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező!

A lehető legnagyobb hülyeséget csináltad, hogy otthagytad a kicsit!!!!

Az, hogy "cselédnek" nézet és stb. még nem túl nyomós érv hogy otthagyj egy 2 hetes csecsemőt az apjával évekig eléldegélhettetek volna együtt és addig tudsz gyűjtögetni spórolni..

De ha már muszáj volt elmenned a gyereket tuti nem hagytam volna ott a helyedben.

2013. márc. 20. 19:58
 319/351 anonim ***** válasza:
49%

Fingom sincs melyik filmrol volt eddig szo... De nekem errol a storyrol eszembe jutott egy film. A cime nem de az tuti, hogy Jenifer Lopez jatszik benne. A storyja meg, hogy o csoro es jon egy "hos" aki elveszi meg veszi neki az alomhazat stb tokeletes eletuk van... lesz egy gyerekuk. Aztan J. rajon hogy a ferje szeretot tart stb es nem turi akkor jol megveri meg minden. Majd szoszerint szoknie menekulnie kell a gyerekkel a vegen meg kinyirja a faszit. Ha megtalalom megirom a cimet... jo film!

Kerdezo en remelem, hogy kamu a kerdes... de ha megsem

... hat nagyon szomoru.... es foleg ax, hogy nem fordulsz a birosaghoz. Tanunak ott lennenek a szobatarsaid, hogy a ferjed ezt elore kitervelte... es aki ilyet megtesz nem normalis... NE HAGYD ANNYIBA!

2013. márc. 20. 20:04
 320/351 anonim ***** válasza:
Ooh meg is van... a film cime: Most mar eleg!
2013. márc. 20. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!