Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti a férjem az ujszülött...

Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?
2013. márc. 4. 18:11
 321/351 anonim ***** válasza:
62%
Megnéztem a Jövő kezdetét(amúgy nagyon jó volt) és abszolút semmi köze ehhez! Nem tudom melyik kretén talált ki ilyesmit. Meg amúgy, ha lenne is ilyen film, az nem bizonyítja, hogy a kérdező kamuzik.
2013. márc. 20. 20:25
 322/351 anonim ***** válasza:
74%

"313-as, pár oldallal előrébb már leírták, hogy a Jövő kezdete című film sztorija hasonló ehhez elvileg."

Olvass vissza:

"Ez tényleg egy Hollywood-i film, Warner Bros. Entertainment, és valóban, süllyedj el hogy ilyenekkel viccelődsz!

Nincs jobb dolgod mint kamu sztorikat gyártani?

Arra nem gondoltál egyébként hogy lebuksz? Választhattál volna egy kevésbé ismert filmet is!!"

Erre írta valaki azt a másik filmet, és mondták, hogy az nem ez. Egyébként is, azt írja, ismert film. Írtam neki privátot is, nem válaszol.

2013. márc. 20. 21:54
 323/351 anonim ***** válasza:
31%
Vagy elege lett a GYK-bol...
2013. márc. 21. 15:08
 324/351 anonim ***** válasza:
29%
Elhiszem a tortenetet,ennyi.
2013. márc. 21. 20:31
 325/351 anonim ***** válasza:
45%
Amugy kitol kellene ot megvedeni?:)
2013. márc. 21. 20:34
 326/351 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ez kamu kérdés.

Először is, aki kétnapja szült és tényleg valós az a helyzet amit leír, akkor a legutolsó dolog az lenne mindenkinek, hogy a laptopján az ágyáról kérdezgessen, hogy mit tegyen, egy fórumon. Nagyon vicces. Jól szórakozhatott, hiszen elég sok válasz érkezett rá.

2013. márc. 21. 21:00
 327/351 anonim ***** válasza:
27%
Kár, hogy az első mondatod tök ellentéte az utolsónak. Nárcisztikus személyiségzavar?
2013. márc. 22. 09:16
 328/351 anonim ***** válasza:
49%
Kèrdező, ha még látod, légyszi írj egy privit!
2013. márc. 22. 09:24
 329/351 anonim ***** válasza:
45%

te pedig gyakorló pszichológus?

itt keresed a pácienseket? :D

2013. márc. 22. 09:28
 330/351 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező, nem írsz már mióta... sajnálom, hogy ennyire élettelen idióta vagy...

Ha esetleg igaz, akkor mi van veled?

2013. márc. 22. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!