Elveheti a férjem az ujszülött gyerekemet?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe estem. Kettö napja szültem meg a gyerekemet, a kórházban vagyok még. A férjem eddig ellátott mindennel itt bent is laptopot, telefont, ételt hozott be. Ma látogatáskor közölte, hogy beadta a válást. A gyereknek mindene meglesz nála én meg mehetek ahova akarok. NINCS HOVA MENNEM! Olyan hirtelen történt hogy megbolondulok. Mit tehetek?2013. márc. 4. 18:11
271/351 anonim válasza:
Engem is érdekelne a film.
Nem tudom elhinni, hogy van ilyen ember, aki egy ilyen kérdéssel szórakozik. Lehet, naív vagyok :-(
272/351 anonim válasza:
Nehogy mar szamon kerjetek a kerdezot,hogy miert nem valaszol!Talan olyan stilusban kerdezitek,amire kedve tamad valaszolni?
273/351 anonim válasza:
Eddig egyből reagált a provokatív válaszokra is, érdekes módon csak most tűnt el ennyire..
De akkor tessék: Kedves Kérdező, valóban igaz az az állítás, hogy egy filmet vettél alapul és valótlant állítasz a kiírt kérdésedben?
(Erre sem fog válaszolni)
274/351 anonim válasza:
Azert nezzetek meg a 255-os valaszt,azt irja:tenyleg van egy ilyen hollywoodi film:Warner Bros.Entertainment!!!!Ugy irja,mintha ez lenne a "film" cime:D Meg,hogy a Kerdezo valaszthatott volna kevesbe ismert filmet!De ha ennyire ismert,miert van az,h ennyien szeretnenk, megtudni a cimet?Es nem jon...
275/351 anonim válasza:
En tanacsoltam a Kerdezonek,hogy hagyja a GYK-t...Lehet,megfogadta...
276/351 anonim válasza:
Én ismerek egy filmet aminek ugyan nem ez az alapsztorija, de benne van, mondjuk az nem 2007-es hanem 2000-es, A jövő kezdete a címe, egy kisfiúról szól, az elején csak annyit tudunk róla hogy "zűrös családi háttere" van és emiatt kicsit befordult.. Aztán kiderül a végén hogy nem az az anyja akiről azt hiszi és hogy az eredeti anyját az apja csak azért "használta" hogy legyen ki kihordja a gyereket, majd otthagyta a fenébe..
278/351 anonim válasza:
Hát ha ez tényleg így van, akkor erre csak azt tudom mondani, hogy te tényleg beteg vagy kérdező!
280/351 anonim válasza:
Nem láttam még ezt a filmet, de ma este megnézem majd.
Te kedves kérdező.. Téged pedig inkább nem is minősítelek, de tény, hogy az elmédnek sürgős kezelésre van szüksége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!